Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e 'çarparım' cevabı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Saraçhane için izin aldı diyeni çarparım' sözlerine yanıt verdi.

GİRİŞ 26.12.2022 18:01 GÜNCELLEME 26.12.2022 18:02
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası Saraçhane'ye gitmek için izin aldığı yönündeki iddialara "Bunu söyleyeni çarparım, yeni seçtirdiğimiz belediye başkanlarına destek verirken izin alacak halim yok" sözleriyle yanıt vermişti.



AKŞENER'İN "İZİN ALDI DİYENİ ÇARPARIM" SÖZLERİ SORULDU

Bugün Merkez Yönetim Kurulu'nu toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'ten Melike Görür'ün konuyla ilgili sorusuna da yanıt verdi.

Meral Akşener'in sözlerinin hatırlatılması sonrasında konuyla ilgili tam bir cevap vermeyen Kılıçdaroğlu, 6'lı masada bir birlik olduğunu, herhangi bir sorun olmadığını, 6'lı masanın dağılmayacağını ifade etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 142
  • MHMT 1 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı dağılmak üzereler
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir 6 masa atanmışlık örneği tabi siz kendi isteğinizle gitmediniz kaset kumpasıyla geldiğiniz için acaba şantaj lada masayamı sizi oturttular bay kemal
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sürekli yuvarlak masada toplanıyor. Çıkan bir karar yok bir kamuoyu açıklaması yok, bir gelişim yok. Bunlar şişemi çeviriyorlar ne yapıyorlar bu masada
    Cevapla
  • fenasi 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS bu ülkeye birşey yapmadı diyorlar ya şimdiye kadar yaptıklarını boş ver en son yaptığını hatırlatayım altı tane benzemezi bir araya getirdi. korkunuzdan bir birinizin hakaretlerine katlanıyorsunuz daha ne olsun.
    Cevapla
  • REMZİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Baba-oğul-abi-Kardeş gibi geçiniyorlar köpekler gibi didişiyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!