İki koz, son söz! 6'lı masada dengeler değişti

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı koz olarak kullanan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hesapları bozuldu. 2 CHP'li başkan da "görevimizin başındayız" açıklaması yaptı

GİRİŞ 01.01.2023 09:25 GÜNCELLEME 01.01.2023 09:50
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediye başkanlarının görevlerinin başında olduğunu yönelik açıklaması Altılı Masa’da dengeleri değiştirdi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı koz olarak kullanan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de hesapları bozuldu. 

SON GÖRÜŞMEDE HASSASİYET AYARI

Saraçhane Mitingi sonrası aralarına soğukluk giren Kılıçdaroğlu ve Akşener geçtiğimiz günlerde “sulh” için bir araya gelmişti. Görüşmenin ardından Akşener’in, parti yönetiminden CHP ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile ilgili daha hassasiyetli davranmasını istediği ileri sürüldü.

İYİ PARTİLİLER SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

İyi Partililerin son bir haftadır sert açıklamalar yapmaması dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, Yavaş ve İmamoğlu’nun adaylık ihtimaliyle ilgili “Erdoğan onları buldozer gibi ezip geçer” değerlendirmesinde bulundu. Karamollaoğlu, CHP kurmaylarının ifade ettiği gibi “Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın en az 3 puan üzerinde görünüyor” diyerek Kılıçdaroğlu’ndan yana tutum sergiledi.

İYİ Parti'de üst düzey istifa: Bir koltuk da ben vereyim...İYİ Parti'de üst düzey istifa: Bir koltuk da ben vereyim...

İYi Parti'den aday açıklaması: Asla onay vermeyeceğizİYi Parti'den aday açıklaması: Asla onay vermeyeceğiz

BABACAN DA TARAFINI SEÇTİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise adayın masadaki liderlerden birinin olması hâlinde işlerinin daha kolay olacağını belirterek, İmamoğlu ve Yavaş’ın adaylıklarına soğuk baktığını ima etmiş oldu.

Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!

BBP Lideri Destici 'duyum aldık' deyip açıkladı! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na son uyarıBBP Lideri Destici "duyum aldık" deyip açıkladı! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na son uyarı

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 86
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıdaki ve içerideki emperyalizme karşı Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekliyeceğiz fetöyle yapamadıklarını 6'lı masayla mı yapacaklar bunların ne olduğu ortada Türkiye Yüzyılı başladı yedi düvel gelse nafile.
    Cevapla
  • sade vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyy karamolla yaşından utanmiyorsan bari sakalindan utan, vay vay vayyy, neymiş efendim kılıçdaroğlu Erdoğan'dan 3 puan öndeymiş , hay senin bilgeligine hay senin siyasi tecrübene, Yemin Ediyorum bu saatten sonra sana saadetliler bile inanmaz.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen Sabiha Gökçen havalimanı ndan seferim vardı, yanımda emekli bir amca ile görüştüm. Konu siyasete geldi. Adam DSİ nden memur emeklisi, şansa İmamoğlu nun köylüsü çıktı. Anlattıklarını duysaydınız, CHP ile alakasız biri dedi, çok tehlikeli, kusura bakmayın,herşeyi yazamam. Ama ALLAH bizi bunların şerrinden korusun. AKP li MHP li de değilim bu arada troll hic değilim
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ufaktan at civcivler de yesin
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Köylüsü olmaya gerek yokki tanımak için yaptıkları ortada
    Cevapla
  • Osman Albey 1 yıl önce Şikayet Et
    Onların hepsi CIA'in yönetimi altında...
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendi aralarinda bile olsa arkadan kuyu kazmayi, oyunlar oynamayi siyaset saniyorlar
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lider kendi içlerinden bir aday çıkaramıyorsa parti genel başkanlığını bıraksın o kadar nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi