6'lı masada sürpriz aday! İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu derken o da harekete geçiyor

Altılı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ismi gündemdeki yerini korurken, adaylık için masadan başka bir ismin harekete geçtiği iddia edildi.

GİRİŞ 02.01.2023 00:33 GÜNCELLEME 02.01.2023 00:33
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Türkiye’de ve dünyada son bir hafta içerisinde yaşanan siyasal, ekonomik ve sosyal olayların masaya yatırıldığı Haftanın Raporu, Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz’ın sunumu Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Doç.Dr. Oğuzhan Bilgin’in yorumlarıyla Ülke TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkıyor.



SÜRPRİZ 'BABACAN' İDDİASI

Haftanın Raporu programında, 6'lı masanın adaylık tartışmaları masaya yatırıldı. Altılı masada yaşanan kargaşayı anlatan Prof. Dr. Mehmet Şahin, Deva Partisi Ali Babacan'la ilgili sürpriz bir iddiada bulundu.

Edindiği kulis bilgisini paylaşan Şahin, ''Masanın içinde öyle masalar var ki, bunu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Diğerlerinin sessizlği bunu gösteriyor. Babacan'ın böyle bir düşüncesi var; Bunlar kafa-göz girip acaba bana düşer mi cumhurbaşkanlığı. Böyle bir beklentisi olduğuna dair bende kulis bilgisi var.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Temel Karamollaoğlu aday olmalı. en çok onun hakkı
    Cevapla
  • Stratejik bakış 1 yıl önce Şikayet Et
    Acık ve net konuşanlar artık meydana cıksın chp Neden bu ülkede var neden ingilizi savunur neden müslümandan nefret eder neden yorgiyi sever .neden milletin bagrında boza pisirir neden PKK yı ABD yı İsrail'i destekler .yeter artık her şey ortaya cıksın
    Cevapla
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    Bebacan ağzına vur istediğini yaptır bizim PİNOKYOLARA İHTİYACIMIZ YOK
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin yok ama ABD Avrupa ve 6 li masanın her istenileni yapacak bir figürü ihtiyacı var
    Cevapla
  • Kartal. Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Aday .mansur dalevere yapıyorlar son dakika 6lı masayı kıramadım diyecek .ver boyunun ölcusunu alacak kürtler dahil herkes pişman.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali babecan, bence en iyi tercih.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira