Erdoğan'dan yeni seçim tarihi mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin büyük bir merakla beklediği seçimlere ilişkin "Önümüzde 5 ay var, 5 ay boyunca durmak yok. Sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 07.01.2023 16:25 GÜNCELLEME 07.01.2023 16:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerin öne alınabileceğinin sinyalini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili bir yorum daha yaptı.

"5 AYIMIZ VAR!"

Bugün karşısında gördüğü muhteşem katılımın Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösterdiğini vurgulayan Erdoğan, "Fazla değil 5 ayımız var. 5 ay durmak yok." dedi.

Alandakilere, "Sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye soran Erdoğan, vatandaşların coşkusu üzerine, "Maşallah" ifadesini kullandı.

AK Parti'den son dakika seçim tarihi açıklamasıAK Parti'den son dakika seçim tarihi açıklaması

"Antalya'dan öyle bir ses verin ki. Akdeniz'in dört bir yanında duymayan kalmasın." diye seslenen Erdoğan, "2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır mıyız? Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye hazır mıyız? Dışarıda Türkiye düşmanlarının, içeride onların maşalarının heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak. 2023'te Cumhuriyet'imizin yeni asrını karşılamaya hazır mıyız?" dedi.

Erdoğan, "'AK Parti'de gençlik yok.' diyorlar. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür Kepez'in bu alanını işte bugün doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken, her şehir ziyaretimizde olduğu gibi yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalarıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamaları

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Lideri SGK öncesi doğum borçlanma hakkı istiyoruz erkeklerin askerlik borçlanması oluyor annelerin doğum borçlanması olmuyor Eşitlik ilkesine aykırı lütfen reis duy sesimizi
    Cevapla
  • Bir Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    son 20 yıldır devletin gerçekten var olabileceğini gösterdin bize, ekmek soğan yerim ama seni patates soğana satacak kadar vatan haini olmam. Dünya durdurkça durasın, oylarımız her daim senindir reis
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ekonomi düzelecek elbet ama sabır ve azimle mücadele edersek ben şahsen devletimin bu mücadeleyi hakkıyla verdiğine inanıyorum
    Cevapla
  • İbrahim Sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    KIZILELMA ' ya varıncaya dek
    Cevapla
  • Hamdi DalBayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim yapmaya gerek yok AK Partiye % 65 yazın gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!