MHP'den Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş cevabı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 12.01.2023 18:15 GÜNCELLEME 12.01.2023 18:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını eleştirerek, "Kılıçdaroğlu, asıl azmettiricileri, Pensilvanya ve FETÖ'yü perdeleyerek hedef saptırmakla amacına ulaşamaz." ifadelerini kullandı.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, seçimlere doğru yaklaşılırken, Türkiye'nin meselelerine alternatif çözümler üretemeyen, ortaya somut projeler koyamayan ve telaş içinde kalan Millet İttifakı'nın çareyi MHP'yi ve Cumhur İttifakını yıpratma politikalarında aradığını belirtti.

Türkiye'nin dört bir yanının, tehditler ve tehlikelerle çevrili olduğunu anlatan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir atmosferde 6 genel başkanın açık, HDP'li eş genel başkanların da gizli onayının gerektiği bir hükümet etme şeklinden hayır beklenir mi? Buna karşılık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye'nin dinamiklerine, bölgenin ve dünyanın şartlarına adapte olmak için en uygun ve hızlı hükümet etme modelidir. Gücünü milli mutabakattan alan Cumhur İttifakı da tehditleri bertaraf etmeye, tezgahları dağıtmaya hazır, müteyakkız ve uyanık durumdadır."

PKK ve FETÖ dahil, terör örgütleri de teşvik edilerek, yerli muhalefetin arkasına internet ve sosyal medya üzerinden psikolojik yığınak yapıldığını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Aleyhimize dönük açıklamalarda bulunmak üzere bölge ülkelerine yapılan Batılı politikacı ve yetkili ziyaretlerini, Batılı basında yer alan Türkiye aleyhtarı haber, yorum ve analitik yazılar tamamlamaktadır. Batılı başkentlerle zillet ittifakının dayanışmasıyla şekillenen koloniyal muhalefet mihveri, birincil hedefine hassaten MHP'yi almıştır. Özellikle MHP aleyhindeki algı operasyonlarındaki artış, dikkatlerden kaçmamaktadır.

Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Başkanımızın haklı ve yerinde tepkisine ve ağır eleştirilerine rağmen, Ankara'da gerçekleşen menfur suikast konusunda 'azmettiriciler' nakaratıyla MHP'ye suç isnadını sürdürmektedir. Kılıçdaroğlu, asıl azmettiricileri, Pensilvanya ve FETÖ'yü perdeleyerek hedef saptırmakla amacına ulaşamaz. Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkmak gibi bir hususiyeti vardır. Biliyoruz gerçekler ortaya çıktığında muarızlarımız asla nedamet göstermeyecek, zerrece fütur getirmeyecek, hatta özür bile dilemeyeceklerdir. Lakin attıkları iftiralar ayaklarına dolanacak, uğradıkları hüsran ve yeis boğazlarına duracak ve mağlubiyetin acısını tadacaklardır."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhp ye çamur atmak için uğraşıyorlar kimin azmettirdiği öğrenilmeli cezalar en yüksek tutulmalı
    Cevapla
  • ALBATROS 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinan Ateş Konusunda Başsağlığı Dilenseydi Chpyde PKK Yada Fetöcülerede Malzeme Verilmezdi
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde 40 Yıldır , Şehit olan Sivil Kadın, Çocuk , Korucu , Silahli Kuvetelrimizde Görevli Askerlerimizin , Polislerimizin Katili Kılıçtaroğlu ve Ona Destek Olanlardır... Bundan Kurtuluşun Yok... Bundan Sonra Ülkemizde Terörden Öldürülen Her şehidimizin Ölümünden Kılıçtaroğlu Sorumludur ....
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinan Ateşi savunmak bu adama mı kaldı. Senin kimleri savundukların belli buradan sana bir şey çıkmaz. Sahte milliyetçilik rolleri yama
    Cevapla
  • Gözlüksüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailesine başsağlığı dileyemeyen, cenazesine gitmeyenler konu katili ve arkasındakileri bulmaya gelince açıklama yapma gereği hissetmişler... Ne zaman aynaya bakacağız ne zaman mantıklı düşüneceğiz....bari arkada kalanlara saygınız olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor