CHP'den olağanüstü toplantı! Dedikodu değil bilgi: 6'lı masadan kalkalım...

6'lı masada CHP'nin tartışmasız adayı Kılıçdaroğlu'na başta Meral Akşener olmak üzere etkili bir destek gelmezken, 20 Ocak'ta olağanüstü toplantıyla bir araya gelecek olan CHP 'masadan kalkalım' önerisini tartışacak.

GİRİŞ 19.01.2023 21:26 GÜNCELLEME 20.01.2023 11:46
Bu Habere 302 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasıyla birlikte siyaset kulislerinde büyük hareketlenmeler başladı. 6'lı masa ortak aday konusunda anlaşmaya varamazken, CHP Kemal Kılıçdaroğlu'na destek gelmemesi halinde 6'lı masadan kalkacağının sinyallerini vermeye başladı. 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Bu kapsamda gazeteci Sevilay Yılman'ın aldığı sağlam kulis bilgisine göre, CHP'nin 6'lı masadan kalkması an meselesi.

Yılman, konunun yarın olağanüstü şekilde toplanacak olan CHP Parti Meclisi'nde uzun uzadıya ele alınacağını söyledi.

Yılma şöyle konuştu:

"6'lı masadan kalalım mı kalkmayalım mı toplantısı"

Bir kere bu toplantı olağanüstü. Aldığım kulisi söylüyorum; Çok net dedikodu değil. Birincisi aday falan gündem de ama yarın en çok neyi konuşacaklar biliyor musun? Bomba! 6'lı masadan kalalım mı kalkmayalım mı... Çünkü anladığım kadarıyla Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı ciddi bir direnci var. Bunu çok net bir şekilde de ifade etti. Sonra Davutoğlu ve Babacan'ın açıklamaları yansıdı... Acaba masada olmakla doğru mu yanlış mı yapıyoruz, bu durum lehimize mi aleyhimize mi bunu konuşacaklar.

"MASADAN KALKALIM" SESLERİ YÜKSELİYOR

Şöyle söyleyeyeyim. Parti meclisinde bir kısım masadan kalkalım diyor. Çoklu adaya gidelim herkes eteğindeki taşları döksün ne olacaksa olsun. Bu kısımda Kılıçdaroğlu'nun adaylığını şiddetle destekleyen kısım. Biz çoklu adaya gidelim diyenler var. Bunu çok uzun zamandır kendi aralarında konuşuyorlardı. Yarın biz bu masada olmakla doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz bunu uzun uzadıya konuşacaklar.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 302
  • Celal miroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP Masadan kalkarsa,diğer partiler 'in hepsi nal toplar
    Cevapla
  • Mustafa POYRAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkarım geçmişte Deniz baykala yaptırdıklarını şimdide Kılictarogluna yaptıracaklar.
    Cevapla
  • GÖKHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız
    Cevapla
  • Deliormanli 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP ile anlaşırsa masadan kalkacak..net bilgi...
    Cevapla
  • Faik tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bozgunculuğa akşener yapıyor. AKP nin ve MHP nin ülkeyi getirdiği durum ortada bunlarda kopan kesim iyi partiye kaymaları oldu yoksa iyi partini hiç bir yeni söylemi ülke menfaati için toplum tarafinda rağbet görecek vir açıklamaları ve görüşleri yoktur gerçek oylari %5 bile değil
    Cevapla
  • Nevin Konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi, İmamoğlu 'nu Kılıçdaroğlu'nun sayesinde orada olduğunu herkes biliyor. İkincisi İmamoğlu İstanbul konusunda fikir sahibi oldu. Üçüncü olarak iyi parti İstanbul için Akp nin ne düşündüğünü bilerek her işi karmakarışık etmekle işi şansa bırakmayı nasıl göze alır .? HEM AKŞENER'İ HEM İMAMOĞLU 'NU KENDİLERİNİ MİLLETTEN DAHA ÇOK DÜŞÜNDÜĞÜ GÖSTERDİĞİ BELLİ OLDU
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var