Ekrem İmamoğlu ile esnaf arasında ilginç diyalog

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik'te kendisine ekmek ikram eden esnafa, "Ekmek gibi yesinler Ekrem'i diyorsunuz yani" dedi.

Ekrem İmamoğlu ile esnaf arasında ilginç diyalog
Ekrem İmamoğlu ile esnaf arasında ilginç diyalog
GİRİŞ 28.01.2023 17:48 GÜNCELLEME 28.01.2023 17:48
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Teyfikbey Caddesi üzerinde esnafı ziyaret eden İmamoğlu, burada 60 ekmek büyüklüğünde ekmeğin üzerine Ekrem İmamoğlu yazan bir esnafı ziyaret etti.

Burada kendisine Vakfıkebir ekmeği ikram eden işyeri sahibi Metin Turan'a İmamoğlu, "Ekmek gibi yesinler Ekrem'i diyorsunuz yani" diyerek ekmeği tattı.



İş yeri sahibi Metin Turan da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu çok sevdiğini kendisine böyle bir ekmek hazırladığı söyledi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kurgu kurgu Ivan oğlu bu tiyatroyla gitsin yunanlari kandirsin millet bunun gerçek niyetini bilse Yunanistan'a kadar kovalar niyeti sadece ülkeye ne kadar zaraz verbililim
    Cevapla
  • Şeref 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu esnaf bileck de yaşadığı için hiç otobüs iteklememis
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem müdafadan bi cacık olmaz biliyosunuz soyadj bile sahte
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul için meteoroloji kar yağışı uyarısı veriyor ya bu gene tatile çıkmış yahu şu Aziz Millete sizin gibi idareciler hakkaten zulümdür... Yazık aldığınız maaşlara, haram olsun...
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben.istambulda yaşamıyorum ama ekrem imam İstanbulunun parasını diğer şehirlere yediriyor geçen kendisi söyledi başka bir ilimizin içesine belediyesine yüklü miktarda para yardımında bulundu istambulun parası istambula harcanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama