CHP'li isim 6'lı masanın adayını açıkladı: Bu konuda hemfikirler...

14 Mayıs'ta yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için zaman daralırken 6'lı masada adaylık konusunda bomba bir açıklama daha geldi. CHP'li Sezgin Tanrıkulu, masanın aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklayacağını duyurdu.

CHP'li isim 6'lı masanın adayını açıkladı: Bu konuda hemfikirler...
CHP'li isim 6'lı masanın adayını açıkladı: Bu konuda hemfikirler...
GİRİŞ 31.01.2023 18:14 GÜNCELLEME 31.01.2023 23:18
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere endişeler devam ederken CHP kanadından gelen son açıklama Kılıçdaroğlu'nun adaylıktan vazgeçmeyeceğini gözler önüne serdi.

"13 ŞUBAT'TA KILIÇDAROĞLU AÇIKLANACAK"

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, katıldığı televizyon programında Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın adayı olacağını belirterek şunları söyledi:

" Bu ittifakın ana gövdesini CHP oluşturdu. Masadaki her siyasi parti bu birlikteliğe aynı oranda güç kattı. Önemli olan siyasi partilerin güçleri değil, bu birlikteliğin kendisidir. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve tabanları da Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda bir fikre sahiptir. Büyük bir aksilik olmadığı sürece genel başkanımız 13 Şubat’ta Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nde yapılacak toplantıda belirleyeceklerini duyurmuştu. CHP lideri, “Ancak adayın açıklanması daha sonraki bir tarihte büyük törenle olabilir” ifadelerini de kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu: Baskıdan hoşlanmamKılıçdaroğlu: Baskıdan hoşlanmam

Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti yine ters düştü! İtiraz geldi: Öyle bir şey yok!Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti yine ters düştü! İtiraz geldi: Öyle bir şey yok!

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 175
  • Ramazan kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazanacak tek aday Erdoğan dır akıllı olun reisi destekleyin
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam arıyorsanız açin muherim inceyi hayatını kitap gibi okuyun dahada adam arıyorsanız bariş atayi yasayin
    Cevapla
  • Halktan biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ekmeleddin aday olsun bu sefer yüzde 44 alır yine kaybeder kilicdaroglundan daha fazla oy alacağı kesin!!! :)
    Cevapla
  • Zihni 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz sanıyorsunuz 6 kişi çok fazla.2 yol var. 1) ya ULKENİN kalkınması mi? Bu hem içte hemde diş duşmanlara karşimi? 2) bu ülkeyi IMF godumunemi? İç ve diş duşmanlarin guçlenmesinemi?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    6 tane çapsız hiçbir kabiliyeti olmayan doğru dürüst konuşamayan ülkeyi bölmekten başka amacı olmayan birbirine sarılıp arkadan parmaklayan... Söylenecek çok şey var da neyse... Bilmem kaç sayfalık kaç maddelik ne dediklerinin farkında olmayan 6soytarı Ayasofya yı unutmuşlar bunlar yarın Ayasofya yı tekrar kilise yapmaya çalışırlarsa kimse şaşırmasın. Allahım sen bizi ve ülkemizi koru
    Cevapla
  • No name no face 1 yıl önce Şikayet Et
    Gösterilecek aday, ancak 2028 seçimlerine yetişebilir. Bu aday, 2300 maddelik yıkım vaatleri,nasıl,ne kadar zamanda seçim kampanyası yürütecek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…