TBMM çalışmalarına verilen ara uzatıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat'a kadar uzatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 19.02.2023 11:50 GÜNCELLEME 19.02.2023 12:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Elitaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem." ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • DURSUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahaneler bulup çalışmamayı seviyoruz
    Cevapla
  • Acilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremzedeler içinde Yüzbinlerce EYT mağduru var. Onlar içinde Emekli Aylığının çok büyük faydası olur. Acilen TBMM'de EYT'nin çözülmesi gerekir.Herkes rahat bir nefes almış olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bay İlyas senin Tuzun kuru herhal
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz aradan çıkmayın. 1 sene ertelense hiçbiriniz ölmez. Siz merak etmeyin devletimiz elbette depremzede kardeşlerimize bakar.
    Cevapla
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Size noluyo eyt size vurmuyo belli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fark etmez.mart maasinida beraber verirler.devlet düzenleme yapar. yapmazsada sağlık olsun.Devletimiz ve milletimizin su dönemdeki ihtiyaçları için çalışılıyor.Gerisi teferruat.Allah devletimize zevk vermesin.Reisimizide başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!