Cumhurbaşkanı Erdoğan: Be ahlaksız! Bu yenilir yutulur bir şey değil...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Kızılay nerede' sözlerine, ""Be ahlaksız, be namussuz, be adi. Kızılay 2.5 milyon insana her gün sıcak yemek dağıtıyor." sözleriyle tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.02.2023 16:38 GÜNCELLEME 21.02.2023 20:25
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli depremden etkilenen Osmaniye'de incelemelerde bulunuyor.

Erdoğan ve Bahçeli, Saim Bey Ortaokulu'nun bahçesine kurulan çadır kente girdiler iki lider burada depremzedeler ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yüreklere su serpecek yeni kararı duyurdu!Cumhurbaşkanı Erdoğan yüreklere su serpecek yeni kararı duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Osmaniye'de açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Dün Hatay merkezli 6,4 ve 5,8 şiddetli depreme biz de Kahramanmaraş'ta yakalandık. 6 Şubat'tan bu yana ardı ardına yaşanan depremler nedeniyle yüreğimize düşen ateşi anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 200 bin konut inşa edeceğizCumhurbaşkanı Erdoğan: 200 bin konut inşa edeceğiz

Deprem bölgesinde hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçerken, yaralılarımızın sayısı 15 bini aştı. Osmaniye'de bin vatandaşımız defnedilirken, 2 bin 606 vatandaşımız da yaralandı.

"İNSANLIK TARİHİNİN EN VÜYÜK TABİİ FELAKETLERİNDEN BİRİ"

Bilim insanları 6 Şubat'ta maruz kaldığımız deprem felaketini karada meydana gelen en büyük deprem olarak tespit etti. Dün Hatay ve Kahramanmaraş'ı tekrar ziyaret ettik. Sadece ülkemizin değil, insanlık tarihinin en büyük tabii felaketlerinden biri ile karşı karşıyayız. Devlet ve millet olarak yaralarımızı sarmaya, yeniden hayata tutunmaya çalışıyoruz. Tüm imkanlarımızı şehirlerimiz için seferber etmiş durumdayız.

"BU YENİLİR YUTULUR BİR ŞEY DEĞİL"

Muhalefet devlet yok diyor. Bunların gözü kör, kulağı sağır, kalpleri mühürlü. Devlet ilk andan itibaren vatandaşın imdadına koştu.

Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. Kızılay nerede diyor? Be ahlaksız, be namussuz, be adi! 2.5 milyon insana bu Kızılay yemeğini ulaştırıyor. Vicdansız. Bu yenilir yutulur bir şey değil.

AFAD il il paylaştı: İşte deprem bölgesinde kurulan çadır sayısı!AFAD il il paylaştı: İşte deprem bölgesinde kurulan çadır sayısı!

ERDOĞAN VE BAHÇELİ GAZİANTEP'E GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, deprem bölgesi Gaziantep'e gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte depremzedeleri ziyaret etti.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 333
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    MAGAZİNSEL TARTIŞMALAR.ikiz partiler tartışıyor halk perişan ve sefalet içinde !!! RANT tan başka bir şey umurlarında değil bu partilerin
    Cevapla
  • Kime ne 1 yıl önce Şikayet Et
    Nisan yağmuru gibi gelir bu sözler o zevâta...
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam artık ortaladı, ne derseniz deyin bana msın demiyor. Rabbim bunların şerrinden bizleri muhafaza etsin. Amin
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir sahtekar ve de yalancı çok zor bulunur
    Cevapla
  • Real Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni daha çok sevmeye başladım Reiiiiis Bu Asalaklar daha fazlasını hak ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti