Kılıçdaroğlu aday oldu! CHP ve İYİ Parti birbirine girdi: Bu trolü kim susturacak...

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının masaya gelmesiyle masayı terk eden ve daha sonra geri dönen Meral Akşener'in parti liderleriyle yaptığı toplantıda çıkan büyük tartışmaya tepki gösteren CHP'li Barış Yarkadaş'a İYİ Parti'den tepki geldi.

GİRİŞ 07.03.2023 16:14 GÜNCELLEME 07.03.2023 20:27
Bu Habere 303 Yorum Yapılmış

‘Altılı masa‘daki genel başkanlar arasında geçtiğini öne sürdüğü bir tartışmayı paylaşan CHP’nin eski İstanbul milletvekili Barış Yarkadaş’a İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ‘trol’ dedi.

YARKADAŞ'TAN AKŞENER'E: ANLAYAMIYORUM

CHP üyeliği devam eden Yarkadaş bugün Twitter’dan şunları yazdı: “Akşener’i anlayamıyorum. Partisinin barajın altında kalacağını görünce masaya dönüyor; toplantıda yine masayı terk ediyor. Akşener, Babacan’a sinirlenip çıkarken, Davutoğlu engelleyip salondaki mescitte 15 dk konuşuyor. Akşener geri dönüyor.  Ne yapmak istediğini anlayan var mı?”

İYİ PARTİ'DEN TEPKİ: TROL

Yarkadaş’ın bu paylaşımına İYİ Partili Cinisli, sert çıktı. Yarkadaş’ı sorgulayan Cinisli, “Bu trolü kim konuşturuyor, kim susturacak? Neyin nesidir, kimin fesidir” diye yazdı.

CHP medyasından manidar karikatür… Akşener’in kolunu kırdılar!CHP medyasından manidar karikatür… Akşener’in kolunu kırdılar!

Başkent'te tansiyon yükseliyor! Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun yeni teklifine retBaşkent'te tansiyon yükseliyor! Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun yeni teklifine ret

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmeyerek altılı masayı terk eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’li büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı adaylığa çağırmıştı. Bu süreçte İYİ Partili ve CHP’liler arasında karşılıklı suçlamalar başlamıştı.

Bu çıkış, millet ittifakında krize dönüşmüştü. Kriz, Kılıçdaroğlu’nun ortak aday, İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı gösterileceği bir formülle aşılmıştı.

Dün Saadet Partisi genel merkezinde toplanan millet ittifakı, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını duyurmuştu. Ortak mutabakat metnine göre Kılıçdaroğlu ‘uygun gördüğünde’ İmamoğlu ve Yavaş’ı yardımcısı olarak atayacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 303
  • sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara ülke emanet edilmez reis ve cumhur ittifaki seçimi alacak inşallah .Seçimden sonra şu ülkedeki kronik başıboşluğuda bitirip yeni bir reform dönemi başlamalı ülkede,adalette,eğitimde ordu emniyet,bürokraside ki şu liyakat işi çözülmeli,adam kayırma fazla abartıldı,birde din adına sadece diyanet konuşmalı,diğer cemaat ve tarikatler kanunla sıkı mevzuatlara bağlanmalı.. Mülteci ve göçmen sorunu çözülmeli.Yolsuzluk ve israf bitirilmeli.Bu bölücü pkk,hdp tamamen bitirilmeli,silinmeli seçimden sonra, sonrası şahlanış zaten..
    Cevapla
  • İyi valla 1 yıl önce Şikayet Et
    O chp adına değil kendi adına konuşuyor herkes fikrini söyler bu nasıl demokrasi hani millete sözünüz vardı siz böyle yapmayacaktınız noldu susturun felan.Biz susa susa bu hale gelmedikmi.Susanı herkes seviyor oysa siyaset katlanmayı dinlemeyi gerektirmez mi.
    Cevapla
  • Selim 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter be ben böyle bir siyaset görmedim ne bir projeleri var ne bir icraatları var ancak bir birbirleriyle itisip kakisiyorlar birde bunlar bu ülkeyi yönetmeye talip sizlerin serinden Allah bu ülkeyi bu milleti korusun sizlerin peşine gidenlerede Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini birden gömecek inşallah Erdoğan. Geri Dönüşüm Kutusuna atmadan direkt shift delete inşallah. Hepsi tarih olacak.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Barış Yarkadaş bile içine sindiremedi bu durumu acıdı İyi Parti ve Saadetliler hiç mi milliyetçi değilsiniz çıkar için bu kadar savruldunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?