İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesinde çay-kahve detayı!

6’lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MP lideri Muharrem İnce’ye yaptığı ziyaretin ayrıntıları netleşiyor. İnce’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette liderlerin çay-kahve-pasta eşliğinde sohbet ettikleri belirtildi.

GİRİŞ 30.03.2023 12:15 GÜNCELLEME 30.03.2023 12:20
Bu Habere 417 Yorum Yapılmış

Ramazan ayında dindar seçmenin oyunu alabilmek için takiye yapmakla eleştirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski CHP’li Muharrem İnce’nin yeme-içmeli buluşması, CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in paylaşımıyla açığa çıktı.

FENA POT KIRDI

Bizim Tv Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu ile İnce’nin samimi bir ortamda görüşme gerçekleştirdiğini, herhangi bir tartışma yaşamadıklarını anlatıp güzelleme yapmak isterken pot kırdı.

Sevinç, Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinde liderlere çay ve kahve ikramı yapıldığı, kuru pasta yendiğini söyledi.

İftar öncesi gerçekleşen görüşmenin yeme-içmeli olarak tertiplendiğinin ortaya çıkması, Kılıçdaroğlu’nun boy gösterdiği iftar sofralarının “takiye masası” olduğunu gözler önüne serdi.

İşte CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in o paylaşımı:

“Teklif yok

Tartışma yok

Sıcak sohbet eşliğinde çay / kahve kuru pasta ikramları.”

  • Ankara’da 29 Mart’ta yapılan görüşme saat 17:00’de gerçekleştirildi. İnce ve Kılıçdaroğlu basın açıklamasını saat 18:10’da yaptı. Ankara’da iftar vakti ise 19:16 olarak kayıtlara geçti.


     


ÖNCE İKRAM SONRA İFTAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP destekli 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra Ramazan iftarlarında boy göstermeye başlamış, türbe ziyaretlerine koşmuştu.

Kılıçdaroğlu ve 6’lı masa paydaşları, Ramazan’ın ikinci gününde Malatya’da depremzedelerle iftar programında görüntü verdi.

Konya’da Mevlana Türbesi’ne giden, İstanbul’da Peygamber Efendimiz’in giysisinin bulunduğu Hırka-i Şerif Camii Külliyesi’ni ziyaret eden, Malatya’da depremzelerle birlikte iftar edip, İstanbul’da Gelecek Partisi’nin iftar organizasyonunda boy gösteren Kılıçdaroğlu’nun, iftar öncesi çay-kahve-pastalı ikili görüşmelerde bulunması takiye örneği olarak kayıtlara geçti.

Kılıçdaroğlu, Hırka-i Şerif ziyaretinde

Kılıçdaroğlu, Mevlana Türbesi'nde

Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi'nin iftar yemeğinde

6'lı koalisyon takiyeyi de beceremiyor… Akşam iftar masası, sabah iman karalaması!6'lı koalisyon takiyeyi de beceremiyor… Akşam iftar masası, sabah iman karalaması!

____________________

OY İÇİN TAKİYE İTİRAFI

CHP’nin düşük İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu, yerel seçim sürecinde yaptığı açıklamada, “CHP’nin sağ seçmenden oy almak için takiye yaptığını” itiraf etmişti.

Kaftancıoğlu, Medyascope sitesinin canlı yayınında, “Fakirlikler üzerinden, sol sosyalist değerler üzerinden politik bir hat tutturabilirsek, ne CHP’ye kimse sağa kaymıştır diyebilecektir ne de sağa selam vermek veya oradan oy almak için onlar gibi görünmek gibi benim nezdimde takiyeci bir görünüşten kurtulmuş olunacaktır.” demişti.

Umre turu, namaz reklamı, türbe ziyareti... 'CHP oy için takiye yapıyor'Umre turu, namaz reklamı, türbe ziyareti... 'CHP oy için takiye yapıyor'

7'li masanın iftar programında skandal görüntü! Şov var depremzede yok7'li masanın iftar programında skandal görüntü! Şov var depremzede yok

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 417
  • kemal 11 ay önce Şikayet Et
    Editörü tebrik ederim, güzel haber hazırlamış.
    Cevapla
  • Kon 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar seçimler birazdaha uzun olsa bunlar musluman olacak
    Cevapla
  • Mert⁸ 11 ay önce Şikayet Et
    Ulan bunların sadece ALLAH bir dediklerine inanın bunların hepsi yalancı
    Cevapla
  • sedat 11 ay önce Şikayet Et
    Kemal, Ya göründüğün gibi ol, Ya da gözüme görünme.
    Cevapla
  • Dolbazlar07 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksızlar bu milleti kandırabilmek adına her kılığa girer, oruç tutmadan iftar yapan münafık bunlar, Allah korusu olmayandan korkun nokta, Allah Sayın Erdoğan beye güç kuvvet uzun ömürler versin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı