Halk TV'de skandal! Mehmet Tezkan binlerce vatandaşa canlı yayında 'cahil' dedi

CHP yandaşı gazeteci Mehmet Tezkan, Bağcılar'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye gelen vatandaşlara hakaret etti ve 'cahil' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 02.04.2023 23:01 GÜNCELLEME 03.04.2023 10:31
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Türkiye 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne yaklaşırken ardı ardına skandal görüntüler geliyor. 7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda yerdeki seccadeye bastı. Bu görüntüler Türk halkının büyük tepkisini çekti.

BAŞKAN ERDOĞAN: TALİMATI PENSİLVANYA'DAN ALIYORLAR

Söz konusu görüntülerle ilgili bugün Bağcılar'da toplu açılış töreninde konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan da değerlendirmelerde bulundu. Yüz binlerce vatandaşa seslenen Başkan Erdoğan, "Birileri seccadenin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar. Onlara göre meşrudur, yapabilirler." dedi.

"15 MAYIS'TA İNŞALLAH SECCADEDE ŞÜKÜR NAMAZI KILABİLİRİZ"

Başkan Erdoğan'a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından bir de seccade hediye edildi. Hediyeyi kabul eden Başkan Erdoğan "Bu seccade ayaklarla basılmak için değil. 15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." ifadelerini kullandı.

HALK TV'DE SKANDALI ÖRTME ÇABASI!

İşte Bağcılar'da vatandaşın Başkan Erdoğan'a büyük ilgisinden rahatsız olan ve Kılıçdaroğlu'nun hatasını örtme gayretine düşen Halk TV yorumcusu Mehmet Tezkan, bir skandala daha imza attı.

MEHMET TEZKAN VATANDAŞLARA 'CAHİL' DEDİ

Mehmet Tezkan canlı yayında Başkan Erdoğan'ın hitap ettiği vatandaşlara 'cahil' diyerek hakaret etti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 205
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlardan hala saygı ve anlayış bekleyerek tarihin tekrar tekerrür etmediğini bekliyorsunuz.katranı essen olurmu şeker.......
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa aynen bi sen sen çıktın la şu memlekette
    Cevapla
  • Sercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahil ta kendisidir
    Cevapla
  • gamlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen sizlerin yaptığı gibi. O levha altında ne istismarlar oluyor. Bu arada cahil kavramı sizin yüklediğiniz manalarla munhasır değil.
    Cevapla
  • Gdvjuu 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahil sensin. Vatan hainleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi