Saadet Partili Yıldırım: İnancımız gereği CHP listesindeyiz

CHP listelerinden seçime gireceği için eleştirilen Saadet Partisi'nden açıklama geldi. YİK Üyesi Yıldırım, "İnançları gereği CHP listelerinde olduklarını" söyledi.

GİRİŞ 09.04.2023 07:00 GÜNCELLEME 09.04.2023 07:00
Bu Habere 721 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi YİK Üyesi Muhittin Yıldırım, seçime CHP listelerinden girmelerine ilişkin açıklama yaptı. CHP amblemiyle seçime girmelerini inançlarına bağlayan Yıldırım, şunları söyledi: 

"Siz ambleminizle seçime girecektiniz diyorlar. Amblemimizle girmeyebiliriz. Bir stratejik olay varsa, hiçbir taktiğe stratejik olay feda edilmez. Bu bizim inancımızın gereği. Çünkü biz ne yapmak istediğimizi biliyoruz, onu yürütmek istiyoruz. 

Millet İttifakı iki senedir çalışıyor ve altı tane çok önemli bağla, altı lider birbirini bağladı. Protokol diyorlar. İmzalandı, bağlandı. Ben, bir mümin olarak; Müslümanlar şartlarını uyarlar. Biz Saadet Partisi olarak burada, protokollerde içimize sinmeyen birçok şey var ama ana renklere baktığımız zaman hukukun üstünlüğü, adaletin uygulanması, yatırımların tarıma ve sanayiye yönlenmesi, ahlak ve manevi değerlerin üstün tutulması. Burada onlar var. 

Bu akademik bir dille yazılmış, din diliyle yazılmamış. Din diliyle okursan anlayamazsın."

CHP listesinden girecek Gelecek Partili isimler belli olduCHP listesinden girecek Gelecek Partili isimler belli oldu

Kandil emretti! Masanın ortakları kritik kararı duyurduKandil emretti! Masanın ortakları kritik kararı duyurdu

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Altılı masa her an patlayacak dinamit gibiCumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Altılı masa her an patlayacak dinamit gibi

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 721
  • Vatan Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar osun senin gibi adama, birde çıkmış inancımız gereği diyor sen kimsin ki inancın gereği Ülkeyi böleceğim sanayiyi yok edeceğim amerikanın mandası altına tekrar gireceğim diyen ve 40 binden fazla insanımızın katili pkknın siyasi uzantısı hdp gibi bir bölücü partiyle bir araya geliyorsun. İmanını sorgula hoca kılıklı şahsiyet... Birde kılıf uydurmaya çalışıyor burada metin halin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş. İnancı islam düşmanlarının ve pkk, lgbt nin yanı. Çok şükür gerçek yüzünü görmüş olduk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Not edin bir kenara unutmamak ve inkar edememek için. Hem bu dünyada hem ahirette lazım olacak.
    Cevapla
  • 34 43 1 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl inanç ey gafil
    Cevapla
  • Dağlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz hangi dine inanıyorsunuz senin dinine ortaçağ zihniyeti diyenlerle nasıl inançlarınızın gereği oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama