CHP'li Fikri Sağlar'dan 'Diyarbakır' yalanı... O fotoğraf 8 yıl öncesinin

CHP PM Üyesi Fikri Sağlar'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da gerçekleştirdiği açılış programına katılımın çok az olduğu yönündeki fotoğraflı paylaşımı yalan çıktı.

GİRİŞ 16.04.2023 10:20 GÜNCELLEME 16.04.2023 12:19
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleştirilen açılış programı miting havasında geçince 6’lı koalisyon masası yalana sarıldı. CHP Parti Meclisi Üyesi ve 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, 8 yıl önceki fotoğrafı kullanarak alanın boş kaldığını öne sürdü.

CHP’li Sağlar’ın “Meydanda bir avuç insan var. Diyarbakırlı yurttaşlar Erdoğan'ı silmiş.” ifadeleriyle paylaştığı fotoğrafın 2015 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

  • Başkan Erdoğan’ın 14 Nisan’da Diyarbakır Kışla Caddesi’nde düzenlenen, deprem konutları temel atma, 1432 konut ve 17 dükkanın anahtar teslim töreni ile Selahaddin Eyyubi Camisi’nin açılış töreninde büyük kalabalık katılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da konuşma yaptığı törende, meydanda ay yıldızlı bayraklar dalgalanmıştı.


8 SENE GERİDEN GELDİ

Fikri Sağlar’ın yalan paylaşımının 2 Mayıs 2015 tarihinde Başkan Erdoğan’ın katıldığı farklı bir toplu açılış töreninde kayda alındığı belirlendi. Sağlar’ın yeni gibi paylaştığı 2015 yılındaki açılış töreni Diyarbakır İstasyon Caddesi’nde düzenlenirken, 14 Nisan 2023 tarihindeki anahtar teslim töreni ve cami açılışı ise Kışla Caddesi’nde yapıldı.

İşte CHP’li Sağlar’ın “bir avuç insan” dediği o kalabalık:

  • CHP PM Üyesi Fikri Sağlar, 2 Nisan'da Halk TV’de katıldığı programda AK Parti’nin anketlerde birinci parti çıktığını itiraf etmişti.

________________

  • AK Parti'nin Diyarbakır'daki açılış programından rahatsız olan CHP'nin Batman'daki seçim otobüsünde, terör örgütü PKK ile özdeşleşmiş olan "Kızlar bizle savaşa gelin" şarkısı çaldı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 207
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu ülkem kimlere oluk oluk para vermiş...!
    Cevapla
  • Tamam 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün bu adam bu ülkede bakanlık yapmış, yazık bu ülkeye….
    Cevapla
  • Cevdet acar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kafayı yediler iyice
    Cevapla
  • Uysal Hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    Busaaten sonra chpkk oy verenleri hayatımdan sonsuza kadar çıkarıyorum ...
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    chp ye oy veren babam da olsa hakkım helal etmiyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!