Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: AK Parti Türkiye'nin bütün renklerinin partisidir

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin sadece bir bölgenin değil, Türkiye'nin bütün renklerinin partisi olduğunu söyledi.

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: AK Parti Türkiye'nin bütün renklerinin partisidir
Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: AK Parti Türkiye'nin bütün renklerinin partisidir
GİRİŞ 18.04.2023 22:08 GÜNCELLEME 18.04.2023 22:09

AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Gül, Şehitkamil ilçesindeki Masal Parkı'nda bulunan bir restoranda düzenlenen iftar programında, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu belirten Gül, "AK Parti sadece bir bölgenin değil, Türkiye'nin bütün renklerinin partisidir. Farklılıkları birer zenginlik olarak gören anlayışa sahibiz. Vatandaşların ötekileştirildiği anlayışlara son veren, bu ülkede yaşayan kim varsa onun sesinin sahibi olacağı, onun yanında olacağı bir siyasi partidir." dedi.

Gül, AK Parti'nin sivil demokrat ve devrimci bir özelliğe sahip olduğunu ifade ederek, "Milletin iradesiyle gelmiş, sırtını millete dayamış, milletten başka hiçbir güç tanımayan milletin partisidir." diye konuştu.

Programa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları, partililer ve basın mensupları katıldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı