AK Parti Milletvekili adayı Eker: 2023'e zaferle gireceğiz

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Behiye Eker, Beykoz'da vatandaşlarla buluştu, esnafı ziyaret etti. Eker, "Doğru adam doğru eller diyerek 2023'e zaferle gireceğiz inşallah" dedi.

GİRİŞ 20.04.2023 23:24 GÜNCELLEME 21.04.2023 11:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Behiye Eker Beykoz’da vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri yapan Eker, “Hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu da görüyoruz. Çok daha güçlü bir şekilde doğru adam doğru eller diyerek 2023'e zaferle gireceğiz inşallah" dedi.

Milletvekili adaylık listesinin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Behiye Eker ilçe teşkilatı mensuplarıyla Beykoz’da saha çalışmalarına devam etti. Beykoz’da Kanlıca Mahalle Muhtarlığına ziyaret gerçekleştiren Eker ve beraberindeki heyet daha sonrasında bölge halkı ve mahalle esnafını gezerek vatandaşlardan destek istedi. Esnafla sohbet eden Eker, hatıra fotoğrafı çekildi.

"DOĞRU ADAM DOĞRU ELLER DİYEREK 2023'E ZAFERLE GİRECEĞİZ"

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Behiye Eker, 14 Mayıs seçimlerinin doğru adam ve doğru ellerle zafere ulaşılacağını belirterek, ”Sahada yağmur çamur demeden gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız teveccüh gösteriyor. İnşallah sayımız artarak daha güçlü bir şekilde yol yürüyeceğiz. Biz vatandaşımızın samimiyetine inanıyoruz. Hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu da görüyoruz. 20 yıl boyunca bu böyle oldu. Çok daha güçlü hizmetlerde vatandaşımızı buluşturacağız. Güzel bir seçim olsun şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Çok daha güçlü bir şekilde doğru adam doğru eller diyerek 2023'e zaferle gireceğiz inşallah" dedi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • yozgatli 1 yıl önce Şikayet Et
    insaAllah
    Cevapla
  • kemahlı 1 yıl önce Şikayet Et
    fikri bey o söylediklerini chpliler iyi yapıyor
    Cevapla
  • Ruhkalp 1 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar da kiskaniyorsun rifki bey .en azindan kutsalimiz degilmi buyuge karsi egilerek saygi gostermek .en azindan bunu yapiyor .ayakkabi ile secxadeye basmiyor sokak ortasinda ibb nin tarihi motiflerinityersermesi gibi basip gecmiyor
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yol İslam bir Akıl Millet bir durmak yok yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi