AK Parti Milletvekili adayı Yerebakan, hastanede hastaları muayene etti

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Halit Yerebakan, Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yerebakan, "Onlar için neler yapabileceğimi öğrenmek için bu hastaneye geldim" dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Yerebakan, hastanede hastaları muayene etti
AK Parti Milletvekili adayı Yerebakan, hastanede hastaları muayene etti
GİRİŞ 24.04.2023 20:31 GÜNCELLEME 24.04.2023 20:31

Ekranların sevilen doktoru AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Halit Yerabakan, Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalp cerrahı milletvekili adayı, hastaların sağlık hakkında sorularını yanıtlarken, hastaneye gelen vatandaşları muayene etti.

Vatandaşların televizyon ekranlarından tanıyıp sevdiği Prof. Dr. Halit Yerebakan, AK Parti İstanbul’dan milletvekili adayı gösterildi. Saha çalışmalarına başlayan Yerebakan, Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirirken vatandaşlarla bir araya geldi. Kalp cerrahı milletvekili adayı hastaların sağlık konusunda sorularını yanıtlarken, hastanede muayene olmayı bekleyen vatandaşlar ünlü doktoru gördükleri için mutlu olduklarını belirttiler.

Hastalığı konusunda Milletvekili Adayı Halit Yerebakan’dan tavsiyeler aldığını belirten İlhan Yüksel; “Bir rahatsızlık dolayısıyla hastaneye geldim, serum takılmasını bekliyorum. Milletvekili adayı tam zamanında geldi, bir kalp rahatsızlığım da vardı. Bu konuda bana bilgiler verdi. Kendisine çok teşekkür ederim var olsun, sağ olsun. Ülkemize sonuna kadar hizmet edeceklerinden şüphem yok” dedi.

"DOKTOR MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

Milletvekili adayı ile aralarında samimi bir sohbetin geçtiğini dile getiren Adnan Şimşit; “Doktor milletvekili adayıyla aramızdaki sohbet çok samimi geçti. Ben daha önce kalp ameliyatı olmuştum, kendisi de kalp doktoru olduğu için ona bu konuda sorular yönelttim. Doktor milletvekili adayı olması çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

"SEÇİM BÖLGEMDE HER GÜN FARKLI HASTANELERE GİDİYORUM"

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Halit Yerebakan hayatı boyunca hastalarının yanında olmaya karar verdiğini dile getirerek, “Sadece hastanede değil, aynı zamanda ekranlarda yaptığımız programlarla da kişilerin sağlıkları için mücadele edebilmesi adına onlara ilhan olmaya çalıştık. Bugünde Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’ndeyiz. Hastalarımızı ziyaret ettim. Özellikle hasta olan kişilerin en çok ihtiyacı olan şey, şefkat ve empatidir. Bir taraftan memnuniyetleri dinlerken diğer taraftan şikayetleri de dinlemek gerekiyor. Onlar için neler yapabileceğimi öğrenmek için bu hastaneye geldim. Seçim bölgemde her gün farklı hastanelere gidiyorum” dedi.

"İNŞALLAH BUNDAN SONRA DA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Milletin vekili olmak demek, onların vekaletini alıp sözünü yasama faaliyetlerine taşımak demektir diyen Prof. Dr. Halit Yerebakan, “Hastalarımız beni gördüklerinde oldukça heyecanlanıyorlar. Acaba televizyon programı için mi geldi buraya diyorlar. Aslında öyle değil. Evlerinde biri olarak gördükleri için mutlu oluyorlar. Hayatım boyunca hep onu yapmaya çalıştım. Sahici ve gerçekler peşinde koşan bir hekim olarak diğer meslektaşlarım gibi hastalarımızın yanında olmaya çalıştık. Onları dinleyen birisinin varlığı, onlara daha da güç veriyor. Zaten iyileşmede hep demiyor muyuz; stresi veya kaygıyı kişilerin üzerinden aldığımız zaman, hastaların iyileşme yönünde oldukça ciddi bir adım atmalarını sağlamış oluyoruz. Ben onlara destek olabiliyorsam ne mutlu. İnşallah bundan sonra da destek olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama