CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin: Muharrem İnce, TBMM Başkanlığını istedi

CHP'nin eski Genel Başkanlarından Hikmet Çetin, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmeye karşılık TBMM Başkanlığını istediğini iddia etti.

CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin: Muharrem İnce, TBMM Başkanlığını istedi
CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin: Muharrem İnce, TBMM Başkanlığını istedi
GİRİŞ 04.05.2023 10:44 GÜNCELLEME 04.05.2023 10:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski Genel Başkanlarından Hikmet Çetin, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, adaylıktan çekilmek için TBMM Başkanlığını istediğini iddia etti. 

Sözcü'de yer alan habere göre, Çetin şunları söyledi:

"Genel başkan Sayın Kılıçdaroğlu doğrudan söyledi mi onu bilmiyorum ama güvenilir bir kaynaktan öğrendiğime göre aracılar vasıtasıyla birtakım teklifler, öneriler olmuş. Olamayacaklar söylenmiş, olabilirler de söylenmiş, mesela Meclis başkanlığı talebi olmuş, ‘Hayır’ dememişler ama ‘Diğer partilerle de konuşup gerekeni yapmayan çalışırız’ denmiş, başka talepleri de olduğu için sonuca varılamadı demek ki."

CHP'den Muharrem İnce'ye teklifCHP'den Muharrem İnce'ye teklif

Hikmet Çetin: İnce ile 2 defa görüştüm...Hikmet Çetin: İnce ile 2 defa görüştüm...

KAYNAK: SÖZCÜ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı dünyaya aldanma YA HU,bu dernek dağılır divan eğlenmez,iki kapılı bir viranedir bu,bunda konan göçer bir can eğlenmez.AZİZ MAHMUD HÜDAİ RAHMETULLAHİ ALEYH
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen,gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not;dünya beş para etmiyor.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni iki şey anlatır;hiç bir şeyin yokken gösterdiğin sabır ve her şeyin varken gösterdiğin tavır.HAZRETİ MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ RAHMETULLAHİ ALEYH
    Cevapla
  • yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    A. Hakan yoksa takım elbise kazanacak mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump, bu kez onlara savaş açtı: Hazırlıklı olun, her şey çok hızlı olacak
Deprem sonrası sahra hastanesi kuruldu, vatandaşlar geceyi stadyumda geçirdi