Son Dakika: Muharrem İnce'den son dakika 'sandık' mesajı!

Son dakika haberi... Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İnce, "Sandıktan vazgeçme, Oylar Memleket Partisi’ne!" dedi.

GİRİŞ 13.05.2023 11:36 GÜNCELLEME 13.05.2023 11:45
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

SON DADKİKA HABERİ: Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

İnce, "Sandıktan vazgeçme, Oylar Memleket Partisi’ne!" dedi.

ERDOĞAN: MUHARREM İNCE'Yİ ARADIM

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere iki gün kala televizyon kanallarının ortak canlı yayınında soruları yanıtladı.

Bu yarışa birlikte çıktığımız Muharrem Bey'in buradan ayrılışına doğrusu üzüldüm. Maalesef kaset kumpaslarıyla makama gelen Bay Bay Kemal'in karşısına rakip olunca böyle bir komplo ile karşılaştı. Özellikle bugün Muharrem Bey'i aradım. Kendisine bu süreçle ilgili böyle bir şey nasıl sadır oldu diye kendisiyle konuşayım istedim. Anladığım kadarıyla ortada Kılıçdaroğlu'nun şu anda kol kola, el ele olduğu, bu Muharrem Bey'den sadır olan bir şey diye bir şey söylemiyorum. Bu bir FETÖ taktiği. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu bu makama malum bir kaset komplosuyla geldi. Ve bunu da olmayacağını açıklayarak geldi.

Olmayacağını açıklayan ertesi gün kalktı aday olduğunu açıkladı. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında bir çok şüphesiz ki, gerçekten namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu bugünkü görüşmemizden anlıyorum. Kendisine her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Devlet olarak yapmamız gereken Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı noktasında bunların yapılabileceği zaten bulunduğumuz makamın görevi. Bu şekilde süreç başlayacaktır. Şu anda bir eksiğiyle gidiyor yarış. Oy pusulasında değişen bir şey yok. Temennim odur ki, sonucu hayır olsun...

Muharrem İnce'ye verilen oylar sayılacak mı? Oy pusulasında yer alacak mı?Muharrem İnce'ye verilen oylar sayılacak mı? Oy pusulasında yer alacak mı?

HDP destekli 6'lı masa şokta! İnce adaylıktan çekildi ama bunu hesap edemediler...HDP destekli 6'lı masa şokta! İnce adaylıktan çekildi ama bunu hesap edemediler...

Son dakika: Başkan Erdoğan: Muharrem İnce'yi aradımSon dakika: Başkan Erdoğan: Muharrem İnce'yi aradım

Kılıçdaroğlu'nun İnce planı tutmadı! Miting itirafıKılıçdaroğlu'nun İnce planı tutmadı! Miting itirafı

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 89
  • Murat gözükara 11 ay önce Şikayet Et
    Sen bizi sattın muharrem... Çekilmesen nolurdu... Sen bizi sattın muharrem...
    Cevapla
  • konyalılar 11 ay önce Şikayet Et
    fetö ye inanmayan chp eski bir chp liyi fetö harcıyor.sonunda her şey itiraf ediliyor. fetönün yaptığı ayan beyan belli oluyor.chp lideri rusyayı suçluyor..reziller.siz daha kendinizi yönetmekten acizsiniz.
    Cevapla
  • Bekir 11 ay önce Şikayet Et
    Aslında muharrem adaylıktan çekilmedi Muharrem e verilen oylar geçerli Ikinci tura bile kalır hatta seçilebilirse Memleket partisi zaten secimde
    Cevapla
  • mazlum 11 ay önce Şikayet Et
    hala vekillik ve para peşinde itibar karizma yerlerde ama meçlise gireyimde ne olursa olsun senin inanmadığına kim inanır.
    Cevapla
  • Hasan 11 ay önce Şikayet Et
    Oyu geç, sana bir bardak su yok su.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki AK Parti'ye kumpas iddiasında yeni bilgiler
Dünya liglerinde 2023-2024 sezonu şampiyonları