6’lı masadan Kılıçdaroğlu’na ayar üstüne ayar… Davutoğlu’nun kurmayı sert çıktı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Kurbanoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu daha sert sözlerle eleştirdi.

GİRİŞ 22.05.2023 12:40 GÜNCELLEME 22.05.2023 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

‘Benzemezler masası’ 6’lı koalisyondaki kavgalar seçim sonrası daha da belirginleşti. Mutabakat metninde olmayan söylemleri cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda dillendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na diğer ortaklardan itiraz geliyor. Bu isimler arasında Gelecek Partisi İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Kurbanoğlu da yer alıyor.

PAYLAŞTIĞI BİLGİ YANLIŞ, YOLU HAYIRSIZ

Kılıçdaroğlu’nun muhacirler üzerinden geliştirdiği yeni söylemi reddeden GP’li Kurbanoğlu, Kılıçdaroğlu’na “hayırsız yol” eleştirisinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda sarf ettiği, “10 milyon Suriyeli yetmedi, 10, 20 milyon dahası mı gelsin” ifadelerine tepki gösteren Gelecek Parti’li Bahadır Kurbanoğlu, dezavantajlı kesimlerin hedef gösterildiğini söyledi.

Kurbanoğlu, CHP’li Kılıçdaroğlu’nun videosunu paylaştığı sosyal medya hesabında şu tepki ifadelerini kullandı:

“Demokrasi, kapsayıcılık, hukukun üstünlüğü, insan hakları metinlerinin altına imza attıktan sonra toplumu mazlumlar üzerinden korkutmak, dezavantajlı kesimleri hedef göstermek, onlarla ilgili (10 milyon !?) yanlış ve abartılı bilgi vererek varılacak hayırlı bir yol yoktur.”

“HUKUKSUZLUĞA DAVETİYE”

Gelecek Partisi kurmayı Bahadır Kurbanoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun göçmenleri hedef almasına daha önce de itiraz etmişti. Kılıçdaroğlu’nun hukuksuzluğa davetiye çıkardığı eleştirisinde bulunan Kurbanoğlu, “Bu manipülasyonları kendisine kim yapıyor, bu tvitleri kim attırıyorsa kesinlikle iyilik yapmıyor. CB adayı olarak hukuksuzluğa davetiye çıkarmak güven zedeleyici.” demişti.

6’lı koalisyonda ‘göçmen’ depremi… Kılıçdaroğlu’na GP’den itiraz: Hukuksuzluğa davetiye!6’lı koalisyonda ‘göçmen’ depremi… Kılıçdaroğlu’na GP’den itiraz: Hukuksuzluğa davetiye!

GP'NİN CHP'Yİ KIZDIRAN HAMLESİ

6'lı masada gerginlik tırmanırken, seçimlerin hemen ardından GP'nin girişimine CHP'den büyük tepki gelmişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM’ye giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını parti genel merkezinde gerçekleştirdiklerini duyurmuştu. Söz konusu vekillerin hala CHP’li olduğu hatırlatılan Davutoğlu’na “yangından mal kaçırma” eleştirileri yöneltilmişti.

GP lideri Davutoğlu, tepkilerin ardından paylaşımını silmişti.

CHP'li ve DEVA'lı isimler birbirlerine girdiler: Bu delirmiş, görev yapamaz!CHP'li ve DEVA'lı isimler birbirlerine girdiler: Bu delirmiş, görev yapamaz!

Kılıçdaroğlu'nun 'mültecileri göndereceğim' vaadini çürüten CHP raporu!Kılıçdaroğlu'nun 'mültecileri göndereceğim' vaadini çürüten CHP raporu!

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 3
  • önce vatan 10 ay önce Şikayet Et
    işte bu görüntüleri sosyal medyada dolaşıma sokmanız gerek. insanlar bu iki yüzlülüğü görsün. yalan söylemeyip de yüzü kızarmayan bu güruh dan kimseye fayda gelmeyecegi aşikar olsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 0000 1 oyla chp iyi çarptınız.
    Cevapla
  • İso 10 ay önce Şikayet Et
    Kurbanov gitsin SİLAVİSTANDA SESİNİ YÜKSELSİN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!