HÜDAPAR kadınların çalışmasına karşı mı? Kendi ailesinden örnek vererek açıkladı

Cumhur İttifakı’na desteğini açıklamasının ardından korkunç karalama kampanyasına maruz kalan HÜDAPAR’dan “kadınların çalışmasına karşı olunduğu” iddiasıyla ilgili üst düzey açıklama geldi. Cevap oldukça manidar…

HÜDAPAR kadınların çalışmasına karşı mı? Kendi ailesinden örnek vererek açıkladı
HÜDAPAR kadınların çalışmasına karşı mı? Kendi ailesinden örnek vererek açıkladı
GİRİŞ 22.05.2023 17:35 GÜNCELLEME 23.05.2023 09:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, partisini kadın hakları üzerinden karalamaya çalışan 6’lı masaya anlamlı bir cevap verdi.

İddiaların iftira olduğunu vurgulayan Mehmet Hüseyin Yılmaz, kendi ailesi üzerinden örnekler paylaştı. Yılmaz, eşinin başörtüsü yasağına rağmen hem eğitimine hem de mesleki hayatına devam ettiğini ve halihazırda diş hekimi uzmanı olarak çalıştığını, 2 kızının ise tıp fakültesinde okuduğu söyledi.

HÜDAPAR’ın iki numaralı ismi Mehmet Hüseyin Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

“HÜDA PAR’ın kadın politikaları ile alakalı olarak okuduğunu anlama noktasında eksikliği olan vasat bir insanın, parti programımızı okuduğunda bile rahatça anlayabileceği kelime ve kavramları kendi bilinç altındakilerini ortaya çıkartacak şekilde bir algı operasyonu yapıyorlar. HÜDA PAR’lıların eşlerini çalıştırmadıkları ve çocuklarını okutmadıkları şeklindeki cümleler yalan ve iftiradır. Benim eşim kamuda uzman diş hekimi olarak görev yapıyor. Öğrenciyken evlendik, okumasına katkı sundum.”

BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINA RAĞMEN…

Yılmaz, şöyle devam etti:

“28 Şubat sürecinde başörtüsü sorunu yaşamasına rağmen destek çıktım ve 10 yıl aradan sonra tekrar okunmasına katkı sundum. Eşim, şu an uzman diş hekimi olarak görevine devam ediyor. Kızlarımızı okutmama yönünde iftiralar var. Bir kızım şu an intörn doktor, diğer kızım ise seneye inşallah intörn doktor olacak. Yani birçok arkadaşımızın durumu bu şekilde ama bu müfteriler buna rağmen iftiralardan geri durmuyorlar ve durmayacaklar da.”



  •  
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 7
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah müslümanım çatlasın islam düşmanları
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    kadınlar evde kalsın erkekler çalışsın. kimse işsiz kalmıyacak.kadınları ticaret malı gibi kullanıyorlar.
    Cevapla
  • 035 10 ay önce Şikayet Et
    Eskiden kadınlar ev hanımıydı boşanma yoktu şimdi iş kölesi oldu boşanma çoğaldı.
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Bosanmayi sadece hanimlara yikmak yanlis ekonomik sebepler ayrica bazi erkekler katlanilmicak kadar kotu davraniyor ayni sey kadinlar icinde gecerli evlilikde ilk öncé saygı sonra sevgi gelir esler arasinda saygi yoksa zaten o evlik bitmeye mahkumdur yani bosanmanin isle alakasi yok
    Cevapla
  • Karşıyaka lı 10 ay önce Şikayet Et
    Kadınların hem işte hem evde çalışmasına karşıdır her insan, kadın işte yoruluyor evde yoruluyor ve boşanıyor stres den dolayı.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah derin devlet yapılanması idi 25 yıl önce kapatıldı. neden HÜDA-PAR a iftira atıyorlar???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu