Tarihi hezimet sonra Millet İttifakı sessizce toplandı

Millet İttifakı'nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi’nin genel başkanları tarihi hezimet sonrası sessizce toplandı.

GİRİŞ 29.05.2023 06:19 GÜNCELLEME 29.05.2023 09:23
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi’nin genel başkanlarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez binasında toplandı. 

Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 1 saat 15 dakika sürdü.

Toplantının gündem maddesinin ise seçim sonuçları olduğu öğrenildi.

Öte yandan liderler, toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapmazken, sırasıyla CHP Genel Merkez binasından ayrıldı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 171
  • Ertuğrul 11 ay önce Şikayet Et
    Seçim sonucu 7 li masa öldü bu sefer cenaze helvası için toplanmışlar
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    etkisiz toplantılarına bir yenisini eklemişler...
    Cevapla
  • Osmanlı 11 ay önce Şikayet Et
    %90 müslüman bir ülkede 50+1 almak için çektiğimiz sıkıntıya bak. %90 müslüman bir ülkede küfre %48 oy çıkıyor aklım ermiyor. Allah müslümanlara hak ile batılı ayırt etmeyi nasip etsin, ne diyeyim. Bu kadar islamdan uzaklaşmışız.
    Cevapla
  • Erpınar 11 ay önce Şikayet Et
    Dağıldılar, toplandılar; toplandılar, dağıldılar.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 11 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu la yüzde 00,1 oy alan bebecan. Hani Sayın Sinan OĞAN'ın ismini hatırlamıyordun ya, Türk Milleti sana iyi hatırlattı değil mi? Bir daha lafını bil öyle konuş olur mu? Yoksa böyle mortingen olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak