Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştükten bir gün sonra CHP Genel Merkez’de İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu görüştü
Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu görüştü
GİRİŞ 16.06.2023 12:52 GÜNCELLEME 16.06.2023 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çarşamba günü Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel Tesislerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede İmamoğlu, değişim talebini yineledi, Kılıçdaroğlu da olumlu yanıt verdi.

İmamoğlu görüşmesinden bir gün sonra CHP Genel Başkanı, genel merkezde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi. Perşembe akşamı gerçekleşen görüşmede, değişim tartışması ve kurultay süreci ele alındı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeye dair herhangi bir duyuru ya da içerik paylaşımı da olmadı. Görüşmenin İmamoğlu görüşmesi ve tüm danışmanların görevden alınmasından hemen sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Deniz 10 ay önce Şikayet Et
    Görüştü de ne oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı