Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı

15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatan dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, alnına silah dayadıklarında "Sık ulan şerefsiz" diye yanıt verdiğini açıkladı.

Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı
Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı
GİRİŞ 15.07.2023 11:14 GÜNCELLEME 15.07.2023 16:56
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı hain darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti.

Dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, o gece yaşadıklarını Fatih Çekirge'ye anlattı.

Akar, "O gece size silah çekilmişti. Nasıl bir ruh halidir bu? Emrinizdeki subay size silah çekiyor. O an ne hissettiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Evet o gece unutamadığım olaylardan biri de alnıma silah dayanmasıydı. Silahı dayayan hain sürekli olarak “Oturun, sakin olun yoksa sıkarım” diye tehdit ediyordu. Daha o anda “Sık ulan sık şerefsiz” diye bağırdım."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 72
  • Hans 9 ay önce Şikayet Et
    Eee siz Peygamberimizin bugünkü komutanisiniz, Allah razı olsun böyle bir milleti kim nasıl alt edebilir, vallahi üç beş kişi bile kalsak Allah bizimle...Amin
    Cevapla
  • Şanlıurfalı 9 ay önce Şikayet Et
    Hulusi paşa sen çok yaşa Asil vatansever komutan ALLAH Sana uzun ömürler versin Vatanın sizler gibi komutana ihtiyacı var
    Cevapla
  • Gezgin 9 ay önce Şikayet Et
    Gerçek bir komutan adam gibi adam o hece direnmeseydi korksaydı kesinlikle bu teroristler hain emellerine varacakları di Allah senden razı olsun yiğit adam
    Cevapla
  • Türk 9 ay önce Şikayet Et
    İşte gerçek vatan sever işte Komutan
    Cevapla
  • Adil 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hain kâfirlere firsat vermedi vermeyecek inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik