İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi! CHP'de neler oluyor!

Seçim hezimeti sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu'na yönelik 'değişim' taleplerinin en büyük söylemcisi olan Ekrem İmamoğlu, tüm kapıların kapatılmasına rağmen parti başkanlığı sevdasından vazgeçmedi. Kılıçdaroğlu'na örtülü mesaj gönderdi.

GİRİŞ 19.07.2023 09:21 GÜNCELLEME 19.07.2023 09:48
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde kriz eksik olmadı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na 13 yıllık başarısızlığın ardından istifa sesleri yükselmeye başladı.

BABA-OĞUL GİBİLERDİ!

İlk kıvılcımı ise 'baba-oğul gibiyiz' dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaktı… 29 Mayıs sabahı 'değişim şart' diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık görevi bırak mesajı gönderen Ekrem İmamoğlu o tarihten itibaren bir dizi hamle yaptı.

PARTİYİ BÖLDÜ!

Genel başkanlık koltuğuna oturmak için destek arayışına başlayan Ekrem İmamoğlu, parti içinde de çatlağa yol açtı. Birçok parti üyesi, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'istifa etmelisin' diyerek İmamoğlu'ndan yana destek çıktı.

Hamlelerini sıralayan Ekrem İmamoğlu, değişim için bir internet sitesi açtı, vatandaşlardan 'görüş' bile topladı.

GENEL MERKEZ'E MESAJ GÖNDERDİ

İstanbul'da bir açılış törenine katıldı. Kürsüden bir kez daha Ankara'ki CHP Genel Merkezi'ne mesaj yolladı.

CHP Genel Merkezi'ne açık açık mesaj gönderen Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı.

KOLTUK SAVAŞI KIZIŞIYOR...

"Vatandaşından kopuk değil, onlarla bir arada olmak, onların yüzüne bakmak, elini sıkmak, sıcaklığını hissetmek, derdi varsa dertlenmek, hesabı varsa hesabını vermek bizim prensibimizdir. Bu prensipten kopuk olan herkes kaybetmeye mahkumdur. Biz kaybeden olmayacağız" ifadesini kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği koltuk yarışında kaybetmeyeceğim mesajı yolladı.

CHP'li Muharrem Erkek, İmamoğlu safına geçti: Kılıçdaroğlu'na bayrak açtıCHP'li Muharrem Erkek, İmamoğlu safına geçti: Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı

'YOLCULUK' VURGUSU

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kaptan benim, gemiyi ben limana götüreceğim' sözü üzerine İmamoğlu da yolculuğuna devam etmekten geri durmayacağını vurguladı. İmamoğlu, "16 milyon insanımıza hizmet, 86 milyon milletimize hizmet şiarımızdır" diyerek konuşmasını tamamladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na kapalı kapılar ardında görevi bırak diyen, ancak delegelerden yeterli destek bulamayacağı için genel başkanlığa aday olduğunu söylemekten çekinen Ekrem İmamoğlu değişim konusunda gelen sorulara ise sessiz kaldı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Aslı gibi 9 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım sen kımılı koru bu ekodan mırıl karaşenerden.. kımılım giderse beni kim güldürecek sonra..chpkk bitene kadar kımılımın yanındayım..
    Cevapla
  • Kemal, a 9 ay önce Şikayet Et
    Meral aksener o masayi devirir. Ekrem e sakın dokunayim dene.
    Cevapla
  • yazıcı 9 ay önce Şikayet Et
    Ekrem daha ilk günden bizans oyunlarına başkamış önce cümhurbaşkanlığı olmadı Cümuhurbaşkanı yardıcılığı Olmadı chp başkanlığı Hiçbir zaman İstanbul belediye başkanı olmadı İstanbul niğmet diye diye bitirdi İstanbulu
    Cevapla
  • istanbullu 9 ay önce Şikayet Et
    bu ekrem seçimi kaybeden cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından biri değil miydi. yoksa başka bir ekrem miydi.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    eko boş adam ist kaybetti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En ucuz otomatik araçlar belli oldu: İşte 1 milyonun altındaki otomobiller
ABD'de ortaya çıktı! Valilikten 'tiny house' genelgesi: İzin verilmeyecek