Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Zerre utanma yok!

Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'la protokol imzaladığını kabul etmesi tepki çekiyor. Seçim öncesinde İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadeler kullandı.

GİRİŞ 21.07.2023 17:43 GÜNCELLEME 22.07.2023 11:53
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'la gizli protokol imzaladığını kabul etmesi üzerine tepkiler devam ediyor.

Seçim sürecinde HDP'yle aynı masaya oturulmasına tepki göstererek İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medyadan açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Ağıralioğlu, "Sizi izleyince herkes aslında kaybetmenizin sadece sizin kuralsız, ilkesiz, ölçüsüz, kifayetsiz adaylığınızın doğal sonucu olduğunu bir kere daha görmüş oldu" dedi. 

Kendisinin hatalardan dönülmesi için çaba sarf ettiğini ama başaramadığını vurgulayan Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Hırsınızı devlete sızmak için kullanan şebekelere, emeklerimizi, şerefli gayretlerimizi, millet mücadelemizi kurban verdiniz. Bütün bu olanlardan sonra hissenize bir zerre utanma ve bir küçük özür bile düşmedi. Size yolunuz açık olsun denmez çünkü siz bizzat yolun engelisiniz."

İYİ Partili isim Kılıçdaroğlu için özür dilediİYİ Partili isim Kılıçdaroğlu için özür diledi

Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor! Kılıçdaroğlu HDP'ye ne vaat etti?Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor! Kılıçdaroğlu HDP'ye ne vaat etti?

DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na çok sert tepkiDEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Yanlız 9 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı kim Parti'nin başına musallat etti
    Cevapla
  • Yörük GURD 9 ay önce Şikayet Et
    Sen önce bir aynaya bak hele !
    Cevapla
  • Temel 9 ay önce Şikayet Et
    Yavuz bey yavuz bey bu sürecin tek sorumlusu Kılıçdaroğlu mu, oysa bu topyekûn sizin de içinde olduğunuz masanın iç yüzü. Daha gerçekçi olalım. Kılıçdaroğlu nu öne atalım kenara çekilelim biraz kaçamak oluyor.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 9 ay önce Şikayet Et
    KK ya söz söyleme hakkı yok. Çünkü bunu bilen Meral ablası yinede destek verip kendisini dışladı. Asıl kifayetsiz, kuralsız, ölçüsüz olan Meral Akşener ve avanesidir.
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 9 ay önce Şikayet Et
    Buradan gene söylüyorum, Ülkem, vatanım anadolum ve halkımın inancı İSLAM için, Ekrem Kemalden çok daha tehlikelidir. Ne olur ülkemin geleceği ve bekâsı adına, ikisinede bu fırsatı vermeyiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...