Destici'den Erdoğan'a tebrik telefonu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla kutladı.

Destici'den Erdoğan'a tebrik telefonu
Destici'den Erdoğan'a tebrik telefonu
GİRİŞ 07.10.2023 20:36 GÜNCELLEME 07.10.2023 20:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BBP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Destici, Erdoğan'ı telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerini iletti.​​​​​​​

Destici'ye teşekkür eden Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerini de Cumhur İttifakı olarak kazanacaklarına inancını dile getirdi.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Destici, kurultayın AK Parti camiasına, Cumhur İttifakı'na ve ülkeye hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • EÜAŞ TEİAŞ 6 ay önce Şikayet Et
    Taşerona kadro
    Cevapla
  • M.T 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyüğümüzü AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Sayın Destici'ye tutarlı vatansever tutumu için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli dahil devlet büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin, daima doğru istikamet versin dilerim. Başsız Filistin'e dua edelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar