İmamoğlu kesenin ağzını açtı: Özel'i destekleyen delegelere vaatler

İBB Başkanı İmamoğlu, kurultayda Özgür Özel'i destekleyecek delegelere iş ve kafe işletmeciliği vaadinde bulundu.

İmamoğlu kesenin ağzını açtı: Özel'i destekleyen delegelere vaatler
İmamoğlu kesenin ağzını açtı: Özel'i destekleyen delegelere vaatler
GİRİŞ 04.11.2023 11:50 GÜNCELLEME 04.11.2023 11:51
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

CHP'de 38. Olağan Kurultayı öncesi kulisler hareketlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel denkleminde yaşanan değişim kavgasında    kurultay öncesi İmamoğlu’yla ilgili de şok iddialar ortaya atıldı. Edinilen bilgi ve iddialara göre değişim isteğinde kararlı olan İmamoğlu, parti için kesenin ağzını açtı.

KİMİNE İŞ KİMİNE KAFE İŞLETMECİLİĞİ

Delegeleri Özgür Özel’e oy vermeleri için ikna etmeye çalıştığı iddia edilen İmamoğlu, uzun süren toplantı ve telefon görüşmelerinin yanı sıra delegelerin de gönlünü hoş edecek vaatlerde bulundu. İddialara göre İmamoğlu’nun farklı illerdeki il başkanları ve delegelerinin kimine İBB’nin kafe işletmeciliği sözü verdiği, kimilerine ise iş teklif ettiği, kimlerine ise çeşitli hediyelerle ikna odalarında mesai harcadığı konuşuluyor. Bakalım İBB’nin bütün imkanlarını delegelerin ayakları altına serdiği iddia edilen İmamoğlu kurultayda etkili olacak mı?

Kılıçdaroğlu'na destek veren pankart kaldırıldıKılıçdaroğlu'na destek veren pankart kaldırıldı

Kılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu olduKılıçdaroğlu destekçilerinin kurultay salonuna astığı pankart alay konusu oldu

Kılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacakKılıçdaroğlu'nun en büyük seçim vaadi 'Bir daha aday olmayacağım' olacak

KAYNAK: KOCAELİ BARIŞ GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • bayram 5 ay önce Şikayet Et
    HADİ BAKALIM EL EPÖNE HARÇLIK veriliyor sıraya girin sanatçılar çalgıcılar kim varsa
    Cevapla
  • esas 5 ay önce Şikayet Et
    Devletin kesesinden olunca tabii ki açar. Nasıl olsa halka ödetecek
    Cevapla
  • Türk oğlu TÜRK 5 ay önce Şikayet Et
    Bana tatil çok yakışıyor canııım. Umudumuz şaban. 1 no gereksiz kılıçdaroğlu 2.no gereksiz imamoğlu 3 no gereksiz özgüroğlu 4 no gereksiz erdem 5 no gereksiz , engin Lan işe yarayan 1 tane doğru dürüst adamları yok. Bolu belediye bşk. Hariç.
    Cevapla
  • patriot 5 ay önce Şikayet Et
    Kendi cebindenmi veriyor dersiniz....
    Cevapla
  • güneyli 5 ay önce Şikayet Et
    hesap uzmanı bide bunu divan başkanı yaptı yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri