Boykota susan İBB, katliam destekçisi Starbucks'a İstanbulluları böyle yönlendirmiş

İsrail’in suç ortaklarına yönelik boykota destek vermeyen İBB'nin, iş birliğinin yanı sıra bu firmalara yönlendirici kampanyalara da imza attığı ortaya çıktı. Tüm tepkilere rağmen iş birliğini bitirmeyen İBB'den bir açıklama da gelmedi.

GİRİŞ 12.11.2023 16:45 GÜNCELLEME 12.11.2023 18:58
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail devleti, 37 gündür Gazze'de 4 bin 500’ü çocuk olmak üzere 11 bin 100’ü aşkın sivili katletti. 

ABD ve Avrupa ülkelerinden yanı sıra global markaların da maddi ve manevi destekleriyle katliam yapan İsrail, tarihin en büyük soykırımlarından birini gerçekleştiriyor. 

BOYKOT ÇIĞ GİBİ BÜYÜRKEN İBB İŞ BİRLİĞİNİ SONLANDIRAMADI

Yaşanan bu vahşete ellerinden geldiğince tepki göstermeye çalışan kamu kurumları, yerel yönetimler ve bazı özel sektör kuruluşları da İsrail'e ait olan veya destekleyen markaları boykot ediyor. 

CHP yönetimindeki İBB ise, katliamlara destek veren Starbucks ile ilişkisini sonlandıramıyor.

İBB Gazze'deki katliamın ortaklarıyla iş birliği içindeİBB Gazze'deki katliamın ortaklarıyla iş birliği içinde

İSTANBULLULARI STARBUCKS'A YÖNLENDİREN İBB KATLİAMA SUSPUS

Günlerdir gelen tepkilere rağmen konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan İBB'nin, vatandaşları bu firmaya yönlendirici kampanyalara da imza attığı ortaya çıktı

İBB'nin işbirliğini sonlandırmadığı gibi, bu kampanyaların bitirildiğine dair de herhangi bir açıklama yapmaması tepkileri de beraberinde getirdi.

İşte İBB'nin vatandaşları Starbucks'a yönlendiren kampanyalarından bazıları:

DİĞER CHP'Lİ BELEDİYELER DE HALA SESSİZ

Öte yandan CHP yönetiminde olan 20 kentin tamamı işgalci İsrail'e yönelik boykot kampanyasına destek vermedi. Belediyelerin yanı sıra CHP'li başkanlar da bu konuda bir destek açıklamasında bulunmaktan kaçındı.

 

CHP neyi bekliyor? Boykot haritası ile yerel seçim haritasının benzerliği dikkat çektiCHP neyi bekliyor? Boykot haritası ile yerel seçim haritasının benzerliği dikkat çekti

İstanbul'daki 8 belediyeden karar: Ekonomik hegomonyayı boykot ediyoruzİstanbul'daki 8 belediyeden karar: Ekonomik hegomonyayı boykot ediyoruz

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 239
  • Yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    Müslüman yahudi mallarını boykot etmeli ve boykot etmeyeni de boykot etmeli .ama boykot ederken ayırt etmemeli.bunlar bizimkiler dememeli.
    Cevapla
  • Yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    Tarım kredi marketlerde israil menşeli ürünler hala satılıyor.bunları da haber yapsanız keşke.istanbul belediyesini haber yapıyorsunuz kampanya tarihine baktım geçmiş.malatya inönü üniversitesi turgut özal araştırma hastanesi kantininde hala coca cola ,ve nestle ürünleri satılıyor.satan firma budaksan.aynı firma ilahiyat fakültesi kantinini işletiyor.ismini de aksa kafe koymuş.
    Cevapla
  • İsmet Çetin 6 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da yüz binlerce kişi İBB personelinin İsrail'e Boykot için millî Türkiye ödeme yönetim sistemi Troy karta geçiş için girişim teklifini red eden Tatilsever Ekrem'e İslami hassasiyeti olan kimse oy vermez, veremez. Gizlice buluştuğun İngiliz Büyükelçi mi sana izin vermiyor Balon Ekrem, neden Siyonist İsrail' i hiç bir alanda boykot etmiyorsun, müslümanların hiç mi değeri yok CHPkk
    Cevapla
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    chpnin başındaki kendi halinde mi önce ona bakmak lazım ne söyleyeceğini önce bir ezberletsinler ondan sonra konuşur.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu zaten onların kuklası biz başından beri biliyoruz siyonist uşağı allah seni kahr eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan canlı yayında uyardı: Hazırlık yapmamız lazım, oyun değiştirici olacak!
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...