PKK'ya operasyonlardan rahatsız olan DEM Parti'den yalan ve hadsiz çağrı

9 askerimizin şehit olmasının ardından artırılan terör operasyonları, DEM Parti'yi rahatsız etti. Operasyonlarda sivillerin öldürüldüğü yalanını tekrarlayan DEM Parti Eş Başkanı Oruç, harekatın durdurulması çağrısı yaptı.

GİRİŞ 16.01.2024 16:56 GÜNCELLEME 16.01.2024 16:57
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

PKK'lı teröristlerin saldırısında 9 askerimiz şehit oldu. Hain saldırıdan sonra Suriye ve Irak'ta 50'den fazla hedef yok edildi, 77 terörist öldürüldü.

Operasyonlar, DEM Parti'yi rahatsız etti. 

"SİVİLLER VURULUYOR" YALANI

TBMM'de Grup Toplantısında konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, "siviller vuruluyor" yalanını öne sürdü. Oruç ayrıca, operasyonların durdurulması çağrısı yaptı. Türkiye'nin terör operasyonlarına karşı PKK'lı teröristleri savunan Oruç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bakın yine asker ölümlerinin hemen akabinde Rojava bombalanmaya başladı. Siviller katlediliyor. Elektrik santralleri, gıda siloları, hastaneler vuruluyor. Sivillerin yaşam alanları vuruluyor. Bu kürsünün dili olsa da konuşsa. Biz her seferinde bunları dile getirdik. Sivillerden intikam almak hangi ahlaka sığar? Bizim yolumuz çözüm üretmenin ve 40 yıllık çatışmayı bitirmenin yoludur."

MİT'ten Suriye'de yeni operasyon: Liman Suwyeş etkisiz hale getirildiMİT'ten Suriye'de yeni operasyon: Liman Suwyeş etkisiz hale getirildi

Türkiye'nin Irak'taki üsleri neden hedefte? Güçlüer büyük operasyonun şifresini verdiTürkiye'nin Irak'taki üsleri neden hedefte? Güçlüer büyük operasyonun şifresini verdi

Bakan Güler operasyonlara dair talimat verdiBakan Güler operasyonlara dair talimat verdi

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 200
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu terör partileri acilen kapatılmalı, terörist öven sözde mv görevden düşürülerek tutuklanmalıdır
    Cevapla
  • Saalih 3 ay önce Şikayet Et
    PKK nın uzantıları neden hala TBMM yi kirletmeye devam ediyor???
    Cevapla
  • Vatandas hazım 3 ay önce Şikayet Et
    YENİ ANAYASAaaaaa!!!!!!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sanada vururlar birgün okkalı okkalı acele etme
    Cevapla
  • Okuyucu 3 ay önce Şikayet Et
    Biz ne zaman devlet olacağız siyasi uzantılar artık terörü övemez hale ne zaman gelecek yasa kanun yapmak çok mu zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!