Selahattin Demirtaş'tan CHP'ye İstanbul mesajı

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde DEM Partili Sırrık Sakık'la görüştü. Demirtaş, "DEM Parti kimsenin payandası değil" dedi.

Selahattin Demirtaş'tan CHP'ye İstanbul mesajı
Selahattin Demirtaş'tan CHP'ye İstanbul mesajı
GİRİŞ 05.02.2024 15:16 GÜNCELLEME 05.02.2024 15:20
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisini ziyaret eden DEM Parti Ağrı milletvekili Sırrı Sakık ile yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

Selahattin Demirtaş, yerel seçimler için DEM Parti’nin derli toplu bir şekilde hazırlanması gerektiğini vurguladı. Son genel seçimde yaşanan kayıpların telafi edilmesi gerektiğini belirten Demirtaş, "DEM Parti kimsenin payandası değil” ifadelerini kullandı.

Dem Parti İstanbul'da aday çıkarma kararını nasıl aldı?Dem Parti İstanbul'da aday çıkarma kararını nasıl aldı?

CHP'YE ELEŞTİRİ

Sakık, geçmişte CHP’ye verdikleri destekle ilgili hayal kırıklığı yaşadıklarını ve özellikle İstanbul ve Ankara’da "CHP’nin milliyetçi ve Kürt düşmanı kesimleri belediyeler çevresine topladığını gördüklerini" belirtti.

Sırrı Sakık, "CHP’nin seçimi kazanmasına rağmen Kürtlere belediyelerde hak tanımadığını ve belediyelerin İYİ Parti ve MHP’nin “arka bahçesi” haline geldiğini" savundu.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttı! AK Parti'den 'hakikat' tepkisiÖzgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttı! AK Parti'den "hakikat" tepkisi

Bir parti daha İstanbul adayını açıkladı... 'Nüfus 5 milyona düşecek!'Bir parti daha İstanbul adayını açıkladı... 'Nüfus 5 milyona düşecek!'

DEM Parti İstanbul'da aday çıkaracak! Murat Kurum'dan dikkat çeken yorumDEM Parti İstanbul'da aday çıkaracak! Murat Kurum'dan dikkat çeken yorum

KAYNAK: MEDYASCOPE / FERİT ASLAN
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    Demirtaş icerde ama sanki dışardaymış gibi konuşuyor aktif siyasetciymis gibi dünyanın neresinde var böyle rahatlık
    Cevapla
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    CHP ile dem i bir arada konuşmak CHP ye oy kaybettirir dem CHP nin yakasından bir türlü düşmüyor nedense
    Cevapla
  • Memet 2 ay önce Şikayet Et
    selo kandil seni takmadı ne olacak eşine partimi kurduracan ozanda kandil çizik atmasın sana komedi bunlar ya kendini rezil rüsva eyledi
    Cevapla
  • Turan 2 ay önce Şikayet Et
    Destekleyeceği kesin ! İşleri güçleri sinema!
    Cevapla
  • olur 2 ay önce Şikayet Et
    Evet chp nin hiç değil.. hele hele vaadedildiğini zannettiğiniz Ameristan ve İsrailistan'ın asla değil :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!