DEM'li Milletvekili Bozan'dan skandal Öcalan çağrısı

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, terör örgütü elebaşı Öcalan’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu.

DEM'li Milletvekili Bozan'dan skandal Öcalan çağrısı
DEM'li Milletvekili Bozan'dan skandal Öcalan çağrısı
GİRİŞ 15.02.2024 20:32 GÜNCELLEME 15.02.2024 20:32
Bu Habere 248 Yorum Yapılmış

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi çalışmaları yürüten terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını istiyor. DEM Parti Mersin Milletvekili Avukat Ali Bozan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin bu hareketini destekledi.

Bozan yaptığı paylaşımda, "Tecridi kıracağız. #tecridesonöcalanaözgürlük" ifadelerini kullandı. Bozan'ın bu paylaşımı Mersinliler tarafından büyük tepki gördü.

"CHP HANGİ AKLA HİZMET İLE İTTİFAK KURMAYI KABUL EDİYOR" 

Bozan'ın bu paylaşımı gören vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde bu zihniyetteki bir partinin hiçbir yerde seçimi kazanmaması gerektiğini belirterek, "Bebek katili bir terör örgütünün elebaşının serbest bırakılmasını talep eden bir partinin milletvekilinin böyle söylemlerde bulunması asla kabul edilemez bir durum. Bu partiyle ittifak kuran CHP hangi akla hizmet ile ittifak kurmayı kabul ediyor. Demek ki onlarda terörist yandaşları oluyor. Ne Mersin'de ne de Akdeniz'de asla CHP ve DEM Parti'ye oy vermeyeceğiz" dedi.

"Bebek katillerinin ve askerlerimizi şehit eden hainlerin elebaşının serbest bırakılmasını istemek vatan hainliğidir" diyen vatandaşlar, "Böyle bir şey asla olmamalı ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını isteyen PKK sempatizanlarının cezalandırılması gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 248
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Chpkk kapatılmalı. Bu zihniyetlere geçit verdikçe, Türkiye tehdit ve tehlike altında kalır.
    Cevapla
  • Kayı boylu 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hainleri teröristleri TBMM.DE konuşturanlra izin verenlere o haini kuzu kuzu dinleyenlere YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN
    Cevapla
  • Koli 2 ay önce Şikayet Et
    En büyük terör kampı TBMM’de!!!!!!
    Cevapla
  • Mehmetçik 2 ay önce Şikayet Et
    Aslan Mehmetçiğimiz de dağda terörist arıyor. İlk önce siz meclisi temizleyin, Aslan parçaları nasılsa dağları temizliyor.
    Cevapla
  • as selam 2 ay önce Şikayet Et
    Bunların sesini kesecek yok mu asıl terör mecliste
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 Nolu Baro Başkanı Şamlı'dan yeni Anayasa hakkında Haber7'ye özel açıklamalar
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...