CHP'den son dakika Lütfü savaş gelişmesi

CHP'nin Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın adaylığının anons edilmemesi dikkat çekti.

GİRİŞ 18.02.2024 18:21 GÜNCELLEME 18.02.2024 18:52
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara'da düzenlenen toplantıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstereceği tüm belediye başkan adaylarını tanıttı. Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.

Özel'in konuşmasının ardından, tüm adaylar illerine göre sahneye çıkarak Özel ile fotoğraf çektirdi.

TÜM ADAYLAR AÇIKLANIRKEN LÜTFÜ SAVAŞ'IN İSMİ ANONS EDİLMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanlığı Aday Tanıtım Lansmanı'na tepkilerin odağındaki Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfi Savaş katılmadı. Hatay’ın tüm ilçe belediye başkan adaylarının ismi tek tek okunurken Lütfi Savaş’ın ismi anons edilmedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il ve ilçe başkan adaylarını açıkladı. Özel, törende Hatay Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile fotoğraf çektirdi.

KARAR BEKLENİYOR

Geçtiğimiz hafta Parti Meclisi’nde (PM) kamuoyu tepkileri üzerine adaylığının çekilmesi gündeme gelen Lütfü Savaş ile ilgili kesin bir karar alınmamıştı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU ve DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ
    Cevapla
  • a akkaya 2 ay önce Şikayet Et
    meeee meeeeeeeeeeeee
    Cevapla
  • DADAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Chpli secmen gercekten chp gibi, gider neye, nicin, kime oy verfigini bilmez. asıl koyun bunlar
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Chpli secmen gercekten chp gibi, gider neye, nicin, kime oy verfigini bilmez. Baskasina koyun der yuzu bile kizarmaz. Bu zihniyeti her turlu kullaniyorlar.
    Cevapla
  • MAG/0731 2 ay önce Şikayet Et
    İskenderunlu olarak; TÜRKİYE’ de Örnek Belediye KONYA Belediyesi. Bütün adaylar KONYA’ da Belediyecilik öğrenmeli. Hatay’ Yıllardır İİFLAH olmadı, . ( İngiliz Amerikan Sömürge CHP! Zihniyetinden kurtulmalı ) ! ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan alçak Gazze çağrısı! 'Ahlaki ve insani' deyip duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kongre sürecini başlatacağız