Lütfü Savaş'ın eşinden 'Atatürk'lü atak: Karşı hamleye geçtiler

CHP'de Hatay çıkmazı devam ederken; Özgür Özel ve Lütfü Savaş bugün sessiz sedasız görüştü. Savaş'ın eşinin görüşmenin öncesinde 'Atatürk' göndermeli yola devam ettiklerini belirttiği sosyal medya paylaşımı ise gözlerden kaçmadı.

Lütfü Savaş'ın eşinden 'Atatürk'lü atak: Karşı hamleye geçtiler
Lütfü Savaş'ın eşinden 'Atatürk'lü atak: Karşı hamleye geçtiler
GİRİŞ 19.02.2024 13:11 GÜNCELLEME 19.02.2024 13:26
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin başı 'Hatay' adayı ile belada.

Bir seçime daha krizle girmeye hazırlanan parti, Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı 6 Şubat depreminin yaşandığı Hatay'da yeniden aday gösterince tabanından tepkiyle karşılaştı. 

Hatay'da istenmeyen adam ilan edilen Savaş, her seferinde 'adaylıktan çekilmeyeceğini ve kararlı' olduğunun altını çizmesine karşın bölgedeki halktan beklediği ilgiyi göremiyor. 

LÜTFÜ SAVAŞ İÇİN KRİTİK SAATLER

Öte yandan Lütfü Savaş, hem CHP'nin belediye başkanlarının bulunduğu reklam filminde oynatılmamış hem de dün gerçekleştirilen aday tanıtım programında kürsüye çağırılmamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından bugün Özel ve Savaş cephesinden bir hamle geldi. 

'Alternatif yok' denilerek adaylığında diretilen Savaş ve Özel bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Lütfü Savaş'ın adaylığı için kritik saatler başladı. 

50 dakika süren görüşmenin ardından bir açıklama bekleniyor.

EŞİNDEN 'ATA'LI GÖNDERME!

Parti cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Lütfü Savaş'ın eşinin yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Savaş'ın eşi ile fotoğrafını paylaşıp Mustafa Kemal Atatürk'lü bir göndermede bulunması 'CHP ve parti tabanına bir misilleme mi?' yorumlarına neden oldu. 

Savaş, paylaşımında şu notu ekledi:

"Yolumuza devam ediyoruz. H ATA Y"

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • a.d. 2 ay önce Şikayet Et
    Hatay ı soy ondan sonra h ATA y de. Tipik chpkk ve çakma solcu davranışı. 12 eylül 80 darbesinden önce bunlar Atatürk e faşist diye küfür ediyorlardı. 2000 den sonra ise geçer akçe Atatürkçülük olduğu için minarenin kılıfı hep Atatürk oldu. Bknz. Candan Kaftancıoğlu (sabık chp İstanbul il başkanı)
    Cevapla
  • sivas lı 2 ay önce Şikayet Et
    Atatürk ' ü koruma kanunu sadece hakaret edene mi ! Bu kanun her türlü usulsüzlüğü yapıp insanları kandıran, hırsızlık ,haydutluk, fitne, fesat yayanların ve akabinde Atatürk'ün arkasına sığınanları koruma kanunu mu ? Ne Güzel Dünya . Yap Et Ardından ATAM öylemi !!
    Cevapla
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    AKP YE DESTEK VERİN nasıl yapılırmış toki kentsel binalar.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kentsel dönüşümü engelle, binlerce insanın ölümüne sebep ol.Sonra da geç ATA'NİN arkasına. Oh ne güzel hayat.En büyük gerici ve en büyük istismarci CHP'LİLER DİR.
    Cevapla
  • ilhan 2 ay önce Şikayet Et
    lütfü yallah hatay istemiyor seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak