DEM Parti Eş Genel Başkanı'ndan Kürdistan sözleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Seçimlere sayılı günler kaldı. Bizler seçimleri kazanmak için yola çıktı. Seçimleri Kürdistan'da, Türkiye'de kazanmak için yola çıktık." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 29.02.2024 07:51 GÜNCELLEME 01.03.2024 09:25
Bu Habere 348 Yorum Yapılmış

CHP ile DEM Parti yerel seçimler öncesi "Kent uzlaşısı" adı altında ittifak kurdu. DEM Parti, ittifakın ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Batman'da program düzenleyen DEM Partililerin mitingi yine bir skandala sahne oldu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlulları, partisinin Batman'daki mitingine katılarak konuşma gerçekleştirdi. Hatimoğlulları, "Kürdistan" çıkışında bulundu.

Hatimoğulları, seçimi kazanmak için yola çıktıklarını söyleyerek, "Seçimlere sayılı günler kaldı. Biz bu seçimleri; Beşiri'de, Gercüş'te, Hasankeyf'te, Batman'da ve burada sayamadığım bütün ilçelerimizde... Bizler seçimleri kazanmak için yola çıktı. Seçimleri Kürdistan'da, Türkiye'de kazanmak için yola çıktık. Sayılı günler var ve çok çalışmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Esenyurt'ta DEM Parti mitingi! Terörist elebaşının posterini açtılarEsenyurt'ta DEM Parti mitingi! Terörist elebaşının posterini açtılar

ALENİ TERÖR PROPAGANDASI

Hatimoğulları, geçtiğimiz aylarda, partisinin Kadın Meclisi toplantısında yaptığı konuşma, kürsüden teröristbaşı Abdullah Öcalan'a selam yollayarak, "Sayın Öcalan için hapishanelerde açlık grevleri devam ediyor. Onların başlatmış olduğu onurlu nöbeti selamlıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Hatimoğulları, partisinin bir aday tanıtım toplantısında, öldürülen bölücü terör örgütü üyelerine selam göndermekten geri durmamış, "Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun." demişti.

Yine geçtğimiz günlerde, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde düzenlenen DEM Parti mitinginde Öcalan'ın posterleri açılmış, "Biji serok Apo" sloganı atılmıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 348
  • Uyan Müslüman 4 ay önce Şikayet Et
    Cesaretleri Avrupa'nın dayattığı kanunlardan geliyor, çare belli..
    Cevapla
  • necmettin 4 ay önce Şikayet Et
    zavallı hayalperestler
    Cevapla
  • Ceryancı 4 ay önce Şikayet Et
    Terörist ve yandaşına, tecavüz suçlarına,vatan hainliğine İDAM İDAM İDAM....
    Cevapla
  • Mustafa Arı 4 ay önce Şikayet Et
    Ne beklemeliyiz Hainden hainlik beklenir. Satılmış insanların iplerini elinde tutan Amerika gibi bir Dostumuz ? ? ? ! ! ! ve müttefikimiz var.
    Cevapla
  • Ercan 4 ay önce Şikayet Et
    Suç bunlar da deil bu ülke de fazla özgürlük demokrasi var sıkıyönetim şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü