Erdoğan'dan darp edilen teşkilat üyesine telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışması sırasında darbedilen AK Parti'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'le telefonda görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

GİRİŞ 26.03.2024 07:05 GÜNCELLEME 26.03.2024 07:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, "Rabbim şifalar versin." dileğinde bulunduğu Şahin'e, "Bize düşen bir şey şu anda var mı?" diye sordu.

Şahin de soruyu, "Cumhurbaşkanım, sizin elinizde her şey. Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun" diyerek yanıtladı.

Erdoğan'ın sağlık durumunu sorduğu Şahin, darp nedeniyle vücudunun bazı yerlerinde morarmalar olduğunu, evde dinlendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun üzerine, "Ben doktorumu sana bir göndereyim de seni bir de onlar gözden geçirsinler" ifadesini kullandı.

Ramazan Şahin de "Tamam Cumhurbaşkanım. Sen ne dersen o olur. Allah senden razı olsun. Aradığınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar" şeklinde karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Şahin'in eşine selamlarını da iletti.

AK Parti'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin, 23 Mart'ta seçim çalışması yaptığı sırada darbedilmiş, saldırıyı gerçekleştiren Y.S., K.S. ve B.U. ile olaya karıştığı belirlenen E.D., Ö.İ. ve C.D. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ayhan 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım geçmiş olsun bir kenara bırakın yapanlara gereken cezayı kesinde, kamuoyunun bu komnuda vicdani rahat olsun.
    Cevapla
  • Resul 1 ay önce Şikayet Et
    Arayıp sorması gerçekten çok anlamlı
    Cevapla
  • Harun 1 ay önce Şikayet Et
    heyecanlanmış adam.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke herkes Reis kadar çalışsa... Adam her şeye yetişmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    Alimlere tapılmaz kulluk yapılmaz.. Alimlerin imani ve ilmi bilgisinden faydalanılır.. SADECE VE SADECE ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA TAPILIR. ALLAHA KULLUK YAPILIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...