CHP'de seçime 2 gün kala istifa depremi! Kritik ilde 50 üye AK Parti'ye katıldı

CHP'de seçime 2 gün kala istifa depremi yaşandı. Ankara'nın Mamak ilçesinde 50 CHP üyesi partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

CHP'de seçime 2 gün kala istifa depremi! Kritik ilde 50 üye AK Parti'ye katıldı
CHP'de seçime 2 gün kala istifa depremi! Kritik ilde 50 üye AK Parti'ye katıldı
GİRİŞ 29.03.2024 21:51 GÜNCELLEME 29.03.2024 21:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika istifa haberleri: Türkiye'de 31 Mart Yerel seçimlerine saatler kala CHP'de istifa depremi yaşandı.

50 CHP ÜYESİ İSTİFA EDEREK TOPLUCA AK PARTİ'YE KATILDI

Ankara’nın Mamak ilçesinde 50 CHP üyesi, partilerinden istifa ederek AK Parti safına geçti ve yerel seçimlerde Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı’yı destekleme kararı aldı.

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda AK Parti’ye katılan yeni üyelerin rozetleri AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı tarafından takıldı.

'CHP'DEN İSTİFA EDEN ARKADAŞLARIMIZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI'

Programda konuşan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Balcı, "AK Partimize katılan üyelerimizi tebrik ediyorum. CHP’den istifa ederek AK Partimize katılan arkadaşlarımız gücümüze güç kattı. Mamak’ta 31 Mart gecesi inşallah hep birlikte destan yazacağız. 1 Nisan sabahından itibaren de hiçbir ayrımız gayrımız olmadan Mamak’ı hep birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Mehmet Demirok 4 hafta önce Şikayet Et
    Vayyyyyy vayyyyyy 50 kişilik istifa depremi
    Cevapla
  • Cihan 1 ay önce Şikayet Et
    Allahım bizi cahillerden ve menfaatcilerden koru amin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Her partide böyle çıkar savaşı yapan var, gözleri doymuyor, Maalesef Türkiye, de siyaset millet için deyil, şahıslar için yapılıyor.
    Cevapla
  • Tornavida 1 ay önce Şikayet Et
    baktılar mansur gidici, tezgahın devamlılığı için güneş nerden geliyorsa yüzlerini o tarafa döndüler. seçime 1 gün kala vatanseverlik yapmışlar vay bee...
    Cevapla
  • Bayram sahn 1 ay önce Şikayet Et
    Mamak hep ak parti dedi yine alacak sorun olmaz sandıklara sahip çıkarsak sürpriz yeni mahalle den gelecek artı yeni mahalle de ak parti diyecek ve Turgut Altınok kazanacak Ankara'nın fetret devri kapanacak
    Cevapla
  • Murat 4 hafta önce Şikayet Et
    Çok beklersiniz Mansur bey yine kazanır açık ara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor