Örgüt elebaşı Öcalan’ın doğum gününü kutlamak isteyen gruba izin verilmedi

Şanlıurfa'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum gününü kutlamak için Halfeti ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere güvenlik güçleri izin vermedi.

GİRİŞ 04.04.2024 14:22 GÜNCELLEME 04.04.2024 14:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İmralı’da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın 75'inci doğum günü nedeniyle Halfeti'ye bağlı Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyen grup, Suruç ve Birecik otoyolu girişindeki uygulama noktasında durduruldu.

Güvenlik güçleri, kalabalığa Şanlıurfa Valiliği'nin 2-6 Nisan tarihleri arasında her türlü etkinliğin yasaklandığını belirterek dağılmalarını istedi. Yapılan görüşmelerin ardından grupta yer alan HDP'li milletvekillerinin Halfeti’ye geçişine izin verildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • mert 3 hafta önce Şikayet Et
    bu hainlerin hepsi devlet yardimlarida aliyorlar degilmi??? neden??? benim sehitimin verdigi vergiyi bunlara vermekle ödüllendirmiyormuyuz bu terörüstleri hainleri!!
    Cevapla
  • mehmet efe 3 hafta önce Şikayet Et
    acaba dünyada böyle başka bir memleket varmıdır? çakarlı arabayla muhtemelen milletvekili terör elebaşının doğum gününü kutmaya gidiyor ve benim askerim polisim eli kolu bağlı saygıyla yol veriyor.bu kadar demokraside fazla abi
    Cevapla
  • ALPARSLAN g 3 hafta önce Şikayet Et
    bizim bunca sehitlerimiz varken ermeni aponun dogum gününü kutlama yapanların hepsini kursuna dizmek lazım böyle olmaz devletin gücünü gösterin bu soysuzlara yapamıyorsanız sınır dısı edin yetti artık 0 yasında civan gibi delikanlılar toprak altında
    Cevapla
  • AYRANMEN 3 hafta önce Şikayet Et
    doğum gününü kutlayan belediye başkanı oluyor ama
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 3 hafta önce Şikayet Et
    bunlar Siyonist israilin çakalları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu