'AK Parti' iddialarına yalanlama: Tamamen kurgudan ibaret

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu' iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

GİRİŞ 08.04.2024 00:08 GÜNCELLEME 08.04.2024 09:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, terör örgütü FETÖ’nün propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerle ilgili “AK Parti’de ByLock kullananlar ifşa oldu” iddiasını yalanladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Terör örgütü FETÖ’nün propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerle ilgili, “AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu” iddiası doğru değildir.

DOSYALAR TAMAMEN KURGUDAN İBARET

Ülkemizin güvenlik ve istihbarat birimleri tarafından hazırlandığı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a arz edildiği iddia edilen dosya tamamen kurgudan ibarettir. Devletimizin ilgili kurumları tarafından böyle bir dosya hazırlanması söz konusu değildir.

Bahse konu paylaşımlardaki sahte görsellerin 2017 yılında da sosyal medya mecralarında paylaşıldığı belirlenmiştir.

Hiçbir belgeye dayanmayan görüntülerin, FETÖ’yle mücadele konusunda kamuoyunu manipüle etme amaçlı servis edildiği tespit edilmiştir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • kemal 3 hafta önce Şikayet Et
    İletişim başkanlıgı partinin bir organı degil,kamu adına iş gören bir kurumdur,o yuzden bu onun görevi degildir,at izinin ,it izine karıstıgı yeni türkiyede sasırmıyoruz artık
    Cevapla
  • EMEKLİ 3 hafta önce Şikayet Et
    Garibanın her türlü terör örgütüyle her türlü bağlantısı olabilir ama siyasilerin asla siz hiç fötöcü siyasetçi yargılandığını gördünüz mü hayır asla olamazda zaten fetöye salya sümük ağlayanlar yalvaranlar en iyi üniversitesinde okuyup bu ülkede bakan olanlar baylokcu olabilirmi asla gariban olsaydı olabilirdr
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    yalan bu kadar karşılıksız ve cezasız kalmamalı cevap vereyim derken bütün olayları mansetleri yalan atan alcaklar belirliyor
    Cevapla
  • Eylül 3 hafta önce Şikayet Et
    Son dönemde çok acayip şeyler dönüyor sürekli algı iftira fitne daha da artacak gibi akıllı olmak lazım şeytan boş durmuyor
    Cevapla
  • Ahmet Kemal 3 hafta önce Şikayet Et
    Akp içinde bylock kullanan olmamış mı ? Sonuç olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!