Dündar, 'Bu mu 7 milyon dolarlık villa' dedi

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'daki komşusu işadamı Cihat Dündar, oturdukları villaya 7 milyon dolar diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, "Seni yanıltmışlar" dedi ve gözüyle görmesi için evine davet etti.

Dündar, 'Bu mu 7 milyon dolarlık villa' dedi
Dündar, 'Bu mu 7 milyon dolarlık villa' dedi
GİRİŞ 11.09.2010 00:37 GÜNCELLEME 11.09.2010 00:37
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

VİLLANIN FOTO GALERİSİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'da ikamet ettiği villa ile ilgili ortaya atılan iddialar, komşusu işadamı Cihat Dündar'ı isyan ettirdi. Villalarla ilgili "7 milyon dolar", "muslukları altın kaplama" gibi iddialardan dolayı zor durumda kaldığını aktaran iş adamı Cihat Dündar, iddiaların külliyen yalan olduğunu söyledi.

7 milyon dolar olduğu iddia edilen evlerin değerinin 1,5 milyon dolar civarında olduğunu ifade eden Başbakan'ın komşusu, kendisinin ve çocuklarının zaman zaman Erdoğan ailesini ziyaret ettiklerini belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın evinin kendi evinden bir farkı olmadığını aktaran işadamı, medyada yer alan 'Başbakan Erdoğan'a ait villanın fotoğrafları" iddiasıyla yer alan fotoğrafların ve altın musluk iddialarının da gerçek dışı olduğunu aktardı. İddiaların yanlış bilgiden kaynaklandığını aktaran işadamı Dündar, Kılıçdaroğlu'nu evine davet etti.

Başbakan Erdoğan ile aynı sitede oturan Biota Labratuvarları Genel Müdürü Cihat Dündar, evinin kapılarını Cihan'a açtı. Biota markasının Fransa dahil 35 ülkeye ihraç edilmesinin görüşüldüğü mülakatta, konu dönüp dolaşıp Başbakan Erdoğan'ın son dönemde çok tartışılan villasına geldi. Erdoğan'ın uzun süredir komşusu olan Cihat Dündar, Erdoğan'ın da oturduğu siteyle ilgili ortaya atılan iddialara isyan etti.

İddiaların kendisini de zor durumda bıraktığını ifade eden işadamı Cihat Dündar, medyada yer alan bilgilerin ve Erdoğan'ın evine ait olduğu iddia edilen fotoğrafların tamamıyla yalan olduğunu söyledi.

Evlerin değerinin ortalama 1 ila 1,5 milyon dolar civarında olduğunu aktaran Dündar, "Daha iki ay önce iki tane 1,5 milyon dolara satıldı. Söylenenler doğru değil." diye konuştu. Orta halli bir işadamı olduğunu belirten ve oturduğu eve villa bile demenin doğru olmayacağını aktaran Dündar, "Arkadaşlarım aradı, 'Ya sen Malikanede mi oturuyorsun?' diye sordular. Ne malikanesi? Söylenenler doğru değil." ifadesini kullandı.

"FOTOĞRAFLAR DOĞRU DEĞİL, ERDOĞAN VE AİLESİ ÇOK MÜTEVAZİ BİR HAYAT YAŞIYOR"

Bazı gazetelerde yer alan ve Başbakan Erdoğan'ın evine ait olduğu iddia edilen fotoğrafların da kesinlikle doğru olmadığını ifade eden Dündar, "Zaman zaman biz gidiyoruz. Çocuklarımız gidiyor. Başbakanımızın torunlarıyla oynuyor. Evlerin birbirinden bir farkı yok. Başbakanımızın oturduğu evle benim oturduğum evin arasında hiçbir fark yok. Aynı müteahhit yapmış. Kullanılan malzemeler aynı." şeklinde konuştu.

Muslukların altın olduğu iddialarının da komik olduğunu vurgulayan Dündar, "Bırakın muslukların altın olmasını, bu sitede en çok arızalanan şey musluklardır. Bu siteye en çok musluk tamircisi gelir. Başbakan Erdoğan'ın evindeki musluklar da altın değil." dedi.

Ortaya atılan spekülasyonların kendisini insan olarak da rahatsız ettiğini belirten Dündar, şöyle devam etti:

"Ben burada bu spekülasyonlardan ve tartışmalardan bir insan olarak rahatsızlık duydum. Çünkü doğru değil. Bu bilgiler doğru değil. Bunun hiçbir siyasi yönü yok. İnsan olarak rahatsız oldum. Bu sitede sadece ben oturmuyorum. Bir sürü insan oturuyor.

Hepsine sorabilirsiniz. Hatta ve hatta şunu söyleyebilirim. Bir Başbakan olarak çok sade ve mütevazi bir hayat yaşıyor. Biz buradan her gün görüyoruz. Kendisini, ailesini, yaşam tarzını ve biçimini her zaman görüyoruz. Ben orta halli bir işadamıyım ben böyle bir villada oturabiliyorsam bir başbakanın böyle bir villada oturmasını çok görmek abesle iştigaldir."

Evinin kapılarını da kameralara açan Cihat Dündar, iddialarla ilgili "Söylenenler külliyen yalan" serzenişinde bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine gelen yanlış bilgilerden dolayı bu iddiaları dile getirdiğine inandığını belirten Dündar, CHP liderini evine davet etti.

"Belki siyasi rakip olduğu için Başbakan'ın evine gidemeyebilir ancak benim evime gelsin, çayımızı içsin, tatlımızı yesin. Bu villaların lüks olmadığını, çeşmelerinin altın kaplama olmadığını görsün." diyerek davette bulundu.

YORUMLAR 71
  • arif arı 14 yıl önce Şikayet Et
    yediği naneleri biliyorum. elindeki imkanlarla dağdaki teröristlere maaş bağlayan shp iktidarı ve bay kemali hiiiiiç unutmadım, çocuklarımada unutturmayacağım
    Cevapla
  • yorum yorum 14 yıl önce Şikayet Et
    başar başaran. öyle bir başbakan varsa dünyada bizede gönder.imkansızı istiyorsun.mantıklı mı sence?zaten sosyal yardım en çok bu hükümet zamanında oluyor.biraz araştır görürsün
    Cevapla
  • Mehmet Baltacı 14 yıl önce Şikayet Et
    SEN SARAYLARA LAYIKSIN ERDOĞAN. Villalarda Artık sıradan İnsanlar Oturuyor. T.C ye 80 Yılda İlk defa bir Dünya çapında lider gelmiş
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 14 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu İftira lokomotifi... Doğrusu referandumu etkilemek için Önder Sav Kılıçdaroğlunun beynine bolca iftira enjekte etmiş.Bu halk inanıyorum ki dünün iftiralarının ne kadar çirkin olduğu alenen ortaya çıktıysa bugünün iftirasınada inanmayacaktır.KısacasıPerşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Bunları bırakında bir 12 Eylül darbe belgeseli izleyin ve fotoğraflara bakın.Halkı sokağa nasıl uzattıklarını görün. Tekme tokat nezarethanelere attıklarını, elektrikli sandelyelere oturttuklarını görün.Bundan en çok zararıülkücüler gördü.
    Cevapla
  • Metin Yazar 14 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve ona vagon olanların Referandum umurlarında değil.. Onlar zaten referandumla ilgilenmiyorlar. İlgilenseler neye hayır dediklerini bilirler. Bilmiyorlar. Okumuyorlar ki bilsinler. Gerçi okuyanları da anlamıyorlar zaten. Ne zaman evetçiler ve hayırcılar karşı karşıya gelseler hayırcılar minderden kaçıyorlar. Çünkü itiraz edebilecekleri tek bir şey yok. Mesela AKPliler sadece EVETi anlatırken, CHPliler CHP bayrakları, sol marşlar, Kılıçtaroğlu geliyorlarla günü akşam ediyor... CHP çok çabuk çöktü. YENİLDİ. 12 Eylül gecesi bu yenilgi sandıkta tescillenecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Hakan Fidan’a bu kadar çok hücum etmekle büyük hata ediyor
Vakit doluyor! Hazırlıklar başladı! 50 bin askerle operasyon!