Whatsapp indir - Whatsapp Android Wear'e geldi.

Popüler ücretsiz mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Android Wear için beta sürümden normal sürüme geçiş yaptı. Ücretsiz Whatsapp indir.

Whatsapp indir - Whatsapp Android Wear'e geldi.
Whatsapp indir - Whatsapp Android Wear'e geldi.
GİRİŞ 03.09.2014 23:59 GÜNCELLEME 04.09.2014 02:01

Ücretsiz mesaj servisi sunan ve bütün Dünya'da oldukça popüler olan Whatsapp, sonunda beta sürümden kararlı sürüme Android Wear için de geçiş yaptı. Eğer telefonunda ücretsiz Whatsapp kullanıyorsan ve akıllı bir saate sahipsen bildirimlerini saatin üzerinden okumak için Android Wear akıllı saatine ücretsiz Whatsapp indir.

İndirmesi ve kullanması ücretsiz olan Whatsapp, 600 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısıyla ücretsiz mesajlaşma uygulamaları arasında lider konumda bulunuyor. Facebook tarafından satın alındıktan sonra kullanıcı sayısını hızla arttıran Whatsapp, gelecekte mesajlaşma konusunda bütün mobil kullanıcılara ulaşmayı planlıyor.

Android Wear Whatsapp uygulaması

En popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olarak dikkat çekenWhatsApp, her geçen gün yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Son olarak WhatsApp, yıl içerisinde ön plana çıkan giyilebilir cihazlar için harekete geçti. Elde edilen son bilgilere göre WhatsApp,Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu yeni işletim sistemiAndroid Wear desteğine kavuştu.

WhatsApp için yayınlanan güncelleme Android Wear desteğini de beraberinde getirdi. Böylece WhatsApp, Android Wear işletim sistemli cihazlar üzerinden kullanılabilir hale geldi. Aynı zamanda kullanıcılara gönderilen mesajlara bakabilme ve hatta akıllı saat ile cevap gönderebilme imkanı doğdu. Bu özelliğin henüz tam olarak nasıl çalıştığı bilinmiyor. Ancak, küçük ekranda mesaj yazmanın zor olabileceğinden dolayı kullanıcılar, sesli kısa cevaplar göndermek için WhatsApp'ı tercih edebilir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı