Apple açıkladı! iPhone 7'nin en büyük sorunu

Apple resmi sitesinden yaptığı açıklamada iPhone 7'nin kasasının kolay çizilebildiğini belirtti...

GİRİŞ 09.09.2016 10:06 GÜNCELLEME 09.09.2016 10:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Apple'ın geçtiğimiz gün tanıttığı iPhone 7'ye dair detaylar ortaya çıkmaya başladı.

iPhone 7 tanıtımında en dikkat çeken değişimlerden biri ise Apple'ın renk tercihlerinde olmuştu. Uzay grisi rengini rafa kaldırdı ve siyah ile jet siyahı rengini kullanıcıların beğenisini sundu. Şüphesiz bu renkler arasında en çok dikkat çekeni ise Jet Siyah oldu.

Ancak bu rengi tercih edenlerin bir sorunla karşılaşacağı da kesin! O sorunda çizilme. 

Apple resmi sitesinden yaptığı açıklamada iPhone 7'nin kasasının kolay çizilebildiğini belirtti ve kullanıcıların iPhone 7'yi kılıfla birlikte kullanmasını tavsiye etti. Yine resmi siteden yapılan açıklamaya göre su geçirmeyen iPhone 7'de, sıvı temasına bağlı hasarlar garanti kapsamına dahil edilmiyor.

Apple'dan yapılan açıklama şu şekilde:
Simsiyah iPhone 7'nin parlaklığı, dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama süreciyle elde edilmiştir. Bu parlak yüzey, anodizasyon işleminden geçen diğer Apple ürünleriyle eşit sertliktedir. Ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabilir. Bu yüzden, iPhone'unuzu korumak için sunduğumuz kılıflardan birini kullanmanızı öneririz.

YORUMLAR 16
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    iphone 7s de zor çizilen anodize kasa olur.8 de daha zor çizilen.8s de belki çizilmeyen.9da kesinlikle çizilmeyen.böyle böyle daha çoook keriz avlarlar.
    Cevapla
  • kamikaze 7 yıl önce Şikayet Et
    Değerli arkadaşlar : Bu karar şirket politikasıdır. İphone zaten alan kişi sayısı bellidir. Zihniyet :Kasayı çizilebilir yaparak hem maliyet düşürüp karı arttırmak hemde daha fazla aksesuar satmak
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    su geçirmyor diye reklam yapıyorlar sıvı temas garantisi yok bu saçmalık
    Cevapla
  • Pessimist 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bilmeden konuşmayın. İphonu kötüleyenler acaba bu telefonda ki kamera hangi telefonda var? Bu telefonda ki stabillio hangi telefonda var? Millet hala 4s kullanıyor. Bi samsung alsanız bu kadar sene kullanmanızın imkanı yok. Aldıktan 2 ay sonra kasar. İos kalitesiyle android hiçbir zaman karşılaştırılamaz! Gidip dandik bir android telefona 6 GB ram koyuyorlar. İnanın iphone deki 2 gb ram ona 120 basar. ! Ayrıca parası olan alıyor. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler. Aynen öyle olmuş!
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    parası olan iphone kafası çalışan android alıyor işte.sen hazır alırsın.ben root atarım.bu kadar basit.aynı telefonu 4-5 sene kullanır,istediğimde pilini değiştiririm.bu kadar basit
    Cevapla
  • kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz telefon fiyatına da kılıf verirler artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi