Clubhouse uygulaması nedir? Clubhouse'a nasıl üye olunur?

Clubhouse isimli sosyal medya uygulaması son günlerde internetin gündemine oturdu. Yalnızca sesli mesajların paylaşılabildiği bu uygulamaya davetiye olmadan üye olamıyorsunuz. Peki Clubhouse nedir? Yeni nesil sosyal medya uygulaması Clubhouse neler sunuyor?

Clubhouse uygulaması nedir? Clubhouse'a nasıl üye olunur?
Clubhouse uygulaması nedir? Clubhouse'a nasıl üye olunur?
GİRİŞ 29.01.2021 11:21 GÜNCELLEME 29.01.2021 11:22

Clubhouse şimdilik yalnızca iPhone’larda kullanılabilen bir sosyal medya uygulaması olarak ortaya çıktı. Davetiyeyle üye olunabilen ve yalnızca sesli mesajların paylaşılabildiği bu uygulama son günlerde tüm platformlarda konuşulur oldu. Facebook, Twitter, instagram ve Reddit gibi herkesin üye olabildiği platformlardan farklı olan Clubhouse nasıl çalışıyor? Clubhouse’a nasıl üye olabilirsiniz?

Clubhouse nedir?

Clubhouse, yazılı ve görsel paylaşımların yapılamadığı yalnızca sesli paylaşımlara izin veren bir sosyal medya uygulaması. Yeni geliştirilen bu uygulamaya yalnızca iPhone kullanıcıları katılabiliyor. İleriki süreçte Android için bir uygulama geliştirilmesi muhtemel. Kullanıcılar kurulan sohbet odalarında birbirileriyle sesli mesajlar aracılığıyla iletişime geçebiliyor.

Clubhouse’a nasıl üye olunur?

Clubhouse, diğer sosyal medya uygulamalarının aksine davetiye sistemiyle üye alımı yapıyor. Bunun için daha öncesinde üye olan birisinin sizi davet etmesi gerekiyor. Telefon numarasıyla kayıt olmak isterseniz ve bir davetiyeniz yoksa sizi bekleme listesine alıyor. Eğer sıra gelirse üye olarak Clubhouse’a giriş yapabilirsiniz.

Clubhouse son günlerde internet fenomenlerinin akınına uğradı. Türkiye’de milyonlarca takipçisi olan birçok ünlü isim Clubhouse’da yaptığı paylaşımları diğer mecralarda da paylaşıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!