Clubhouse indirmek isteyen Android kullanıcıları dikkat!

Clubhouse internet dünyasının hızlı yükselen sosyal medya platformu olmaya devam ediyor. Davetiyeyle üye olunan Clubhouse uygulaması siyasi isimler ve internet fenomenleri tarafından yaygın bir şekilde kullanılıyor. Ancak bu sosyal medyaya katılmak isteyen Android kullanıcılarını bekleyen bir tehlike bulunuyor.

Clubhouse indirmek isteyen Android kullanıcıları dikkat!
Clubhouse indirmek isteyen Android kullanıcıları dikkat!
GİRİŞ 04.02.2021 10:26 GÜNCELLEME 04.02.2021 10:34

Clubhouse uygulaması şimdilik yalnızca iPhone sahipleri tarafından kullanılabiliyor ve davetiyeyle üye olunabiliyor. Uygulama popüler isimler tarafından paylaşıldıkça popülaritesi de büyük bir artış yaşadı. Ancak uygulamayla ilgili önemli bir güvenlik problemi ortaya çıktı.

ANDROID KULLANICILARI DİKKAT

Geçtiğimiz yıl kurulan Clubhouse uygulaması, yalnızca iPhone cihazlarda kullanılabiliyor. Daha doğrusu iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda kullanılabiliyor. App Store’dan indirilen uygulamaya davetiyeyle veya bekleme listesine isminizi yazdırarak üye olabiliyorsunuz.

Bir anda popülaritesi artan Clubhouse uygulamasının Android tarafında resmi bir uygulaması olmamasına rağmen Play Store’da benzer isimde uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamaların birçoğunda isim ve görsel aynı. Bu uygulamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Resmi olmayan bu uygulamaların kötü amaçlı kişiler tarafından Android kullanıcılarını kandırmak amaçlı yüklendikleri görülüyor.

CLUBHOUSE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Clubhouse geliştiricileri Android verisyonu üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Clubhouse'un Android versiyonunun Nisan 2021 gibi uygulama markette olması bekleniyor. Android kullanıcılarına yakında Play Store’da resmi olarak yayınlanacak uygulamayı beklemesini öneriyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi