Instagram Reels videoları WhatsApp'a geliyor

WhatsApp’a getirilecek yeni ve ilginç bir özellik için geliştiricilerin çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu özellik sayesinde WhatsApp üzerinden Instagram Reels videoları görüntülenebilecek. Henüz test aşamasında olan özellik Facebook’un platformları birleştirme projesinin en yeni örneği olarak öne çıkıyor.

Instagram Reels videoları WhatsApp'a geliyor
Instagram Reels videoları WhatsApp'a geliyor
GİRİŞ 12.03.2021 11:09 GÜNCELLEME 12.03.2021 11:14

Facebook, bir süredir sahip olduğu platformları birleştirmeye çalışıyor. Instagram ile Facebook uygulamalarının doğrudan mesajlaşma hizmetlerini birleştirme bu adımlardan en somutuydu. Gelen son haberlere göre Facebook'un bu sefer, Instagram ile WhatsApp'ı yakınlaştırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, Instagram'daki Reels videolarının WhatsApp'tan oynatılmasını sağlayacak. Yani kullanıcılar, bu özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte gönderecekleri Reels videoları için, Instagram'a ulaşmak zorunda kalmayacaklar. WhatsApp, bu tür videoları doğrudan açabilecek.

WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile ilgili detaylar netleşmedi. Ayrıca özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı da şu an için bilinmiyor. Özelliğin ortaya çıkmasını sağlayan WABetaInfo ekibi, söz konusu özelliğin önümüzdeki güncellemelerden bir tanesinde kullanıma sunulacağını ifade ediyorlar. Ancak onlar da tarih konusunda bilgi sahibi değiller.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal