Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı'na Türkiye'yi dahil etti

Apple, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı’na Türkiye’yi de dahil ettiğini duyurdu.

Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı'na Türkiye'yi dahil etti
Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı'na Türkiye'yi dahil etti
GİRİŞ 30.03.2021 13:11 GÜNCELLEME 30.03.2021 13:11

Apple, tüketicilere kaliteli ve kendilerini özel hissettiren ürünlerle çıkabilmek için satış sonrası hizmetleri de göz önünde bulunduruyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda başlatılan Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı büyük ilgi görmüştü. Dünya genelinde genişletilen program sayesinde artık Apple ürünleri garanti dışı tamir hizmeti veren işletmeler tarafından da tamir edilebilecek.

iPhone 13 için yeni tasarım sızdırıldı

Apple hologram teknolojili akıllı gözlük geliştiriyor

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı, bu haftanın ilerleyen günlerinden itibaren aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 39 ülkeye genişleyecek. Apple’ın nihai hedefi ise programı 200’ün üzerinde ülkede hizmet verir hale getirmek.

BAŞVURU ÜCRETSİZ

Apple tarafından belirtilen temel kriterleri karşılayan tüm tamircilerin ücretsiz bir şekilde başvurabileceği Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı, Apple müşterilerine Apple yetkili servisleri dışında da belli bir kalitede hizmet almayı garanti etmeyi amaçlıyor. Bu nedenle Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı dahilinde tamircilerin, ürünlerin Apple onaylı bir teknisyen tarafından tamir edileceğini garanti etmesi gerekiyor.

Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı, daha çok Apple ürünlerine garanti dışı tamir hizmeti sunan işletmelere hitap ediyor. Zira bu işletmeler, programa katılmaları halinde iPhone ve Mac’lerin garanti dışı tamiri için Apple’ın orijinal parçalarına, araçlarına, eğitimine, kılavuzlarına ve diğer kaynaklarına erişebiliyorlar. Bu noktada işletmelere sunulan en önemli avantajlardan birinin Apple ürünlerinin orijinal parçalarına Apple yetkili servisleri ile aynı fiyattan erişebilmek olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!