Vivo ekran altı kameralı modelini tanıtacak

Vivo’nun yeni amiral gemisi modeli Vivo Nex’in ekran altı kamera ve 60W kablosuz şarj gibi özelliklerle tanıtılacağı iddia edildi.

Vivo ekran altı kameralı modelini tanıtacak
Vivo ekran altı kameralı modelini tanıtacak
GİRİŞ 06.04.2021 10:00 GÜNCELLEME 06.04.2021 10:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vivo’nun inovatif modeller üzerinde çalıştığı ve yenilikçi bir amiral gemisini yakında piyasaya süreceği iddia edildi.

Vivo Nex ismiyle satışa sunulacak olan modelde ilk olarak LG Display imzalı ekran yer alacak. Ekran boyutu henüz belli olmasa da ön kameranın bu ekranın altında yer alacağı paylaşıldı. Vivo Nex bu sayede çentik veya delik olmadan gerçek tam ekran deneyimiyle gelebilir.

Vivo Y72 5G yüksek performans ve uygun fiyatla satışa çıktı

Devler Türkiye için sıraya girdi: Telefon fiyatları düşebilir

Bunlara ek olarak Zeiss optikli çok modüllü bir arka kameranın varlığından bahsediliyor. Akıllı telefon, IP68 standardına göre neme ve toza karşı korumalı bir kasaya da sahip olacak. Cihazın, 120 watt süper hızlı şarj Super FlashCharge ve 60 watt kablosuz şarj desteği ile geleceği belirtiliyor. Yeni ürün ticari pazara Vivo NEX 5 adıyla girebilir. Elbette cihaz beşinci nesil (5G) hücresel şebekelerde de çalışabilecek.

Counterpoint araştırma şirketi, koronavirüs salgınının ortasında geçen yıl akıllı telefon sevkiyatlarının 2019'a kıyasla %10 düştüğünü tahmin ediyor. Vivo ise yaklaşık % 8'lik pazar payıyla küresel pazardaki en büyük üreticiler arasında yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • tc18 3 yıl önce Şikayet Et
    eski telefonum vivox5 di ,simdi kullandigim telefon vivo Y50 . vivo nun telefonlari cok iyi kulladigim telefonu degistirirsem gene vivo alirim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!