Honor’dan bütçe dostu model: Honor Play 5 Youth Edition

Honor bugün yeni akıllı telefon modeli Honor Play 5 Youth Edition’ı tanıtacak. Honor’un uygun fiyatlı modeli tasarımı ve özellikleriyle öne çıkıyor.

Honor’dan bütçe dostu model: Honor Play 5 Youth Edition
Honor’dan bütçe dostu model: Honor Play 5 Youth Edition
GİRİŞ 25.10.2021 10:50 GÜNCELLEME 25.10.2021 10:50

Honor bugün yeni akıllı telefonları Honor Play 5 Youth Edition, Honor Play 5 Lite’ı görücüye çıkaracak. Huawei’den ayrıldıktan sonra hızla yükselişe geçen markanın yeni modelleri oldukça şık bir tasarım ve uygun fiyatla geliyor.

Honor Play 5 Youth Edition’ın ilk olarak kamera ve ekran özellikleri dikkatleri çekiyor. Full HD+ IPS ekrana sahip olan cihazda ince çerçeve kullanılmış. Bu sayede ekran gövde oranı yüzde 94,4’e kadar çıkarılmış.

HONOR PLAY 5 YOUTH EDITION ÖZELLİKLERİ

Ekran: 6.7 inç IPS LCD

İşlemci: MediaTek Dimensity 810

Bellek: 8 GB

Depolama: 128 GB

Arka Kamera: 48 Megapiksel + 5 + 2 Megapiksel

Ön Kamera: 8 Megapiksel Çözünülürlük

Pil: 4.000 mAh pil (66W hızlı şarj)

Yazılım: Android 11 Magic UI 4.0

Cihaz 5G'nin mobil iletişimini destekleyecek. Cihazdaki bir başka ilginç şey, 8 GB RAM ve 128 GB sabit bellek olacak. MediaTek Dimensity işlemci ile geleceği söyleniyor. Parmak izi tarayıcısı yan konumda yer alıyor.

Ekranın sol üst köşesinde çift selfie kamerası için dikdörtgen şeklinde bir delik mevcut. Arkada iki görüntü sensörü ve bir LED flaş ile ana kameranın kare bir bloğu yer alıyor.

HONOR PLAY 5 YOUTH EDITION FİYATI

Akıllı telefon mavi ve siyah olmak, iki renk seçeneğiyle geleceği kesinleşti. Cihaz, tescilli Magic UI 4.0 ile desteklenen Android 11 işletim sistemi ile birlikte gelecek. Akıllı telefonun pil kapasitesi 4000 mAh olacak ve hızlı şarjın 66W özelliği ile gelecek. Honor Play 5 Youth modelinin yaklaşık olarak 267 dolar ile fiyatlandırılması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!