Google Haritalar indirme rekoru kırdı

Google Haritalar dünya nüfusundan fazla inidirilen üçüncü uygulama olarak yeni bir rekora imza attı.

Google Haritalar indirme rekoru kırdı
Google Haritalar indirme rekoru kırdı
GİRİŞ 05.11.2021 10:03 GÜNCELLEME 05.11.2021 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Google Haritalar, indirme rakamları ile önemli bir rekora imza attı. Aslında Google Haritalar bunu başaran ilk Google uygulaması değil. Daha önce de YouTube ve Google Play Hizmetleri aynı sınırı aşmayı başarmıştı. Dünyanın açık ara en çok kullanılan haritalar uygulaması, bu anlamda dünya nüfusundan çok daha fazla bir yüklenme rakamına ulaştı.

Google için aslında bu rekor çok anlamlı değil. Çünkü haritalar uygulaması hali hazırda Android telefonlara ön yüklü olarak geliyor. Aslında bu rekorun yani Google Haritalar için 10 milyar indirme sınırının aşılması tam da bu sebepten.

Buna karşın, Google Haritalar uygulaması, Android ile yaşıt çok az uygulamadan biri. Hatta Google, haritalar özelliğini ilk defa 2005 yılında ortaya çıkardı. Android’in 2008’de ortaya çıkması sonrası ise haritalar uygulaması da Android’e entegre oldu.

YORUMLAR 1
  • dr ali 2 yıl önce Şikayet Et
    adam niye gitsin gps alsin cep var iken zaten sayisiz harita sistemi var gps alsan her sene gunceleme gerek belki yeniler kendisi yapar da cok yerde parali bir sey al zaten icin de son gunceleme var para vermeye de gerek yok olay bu gps satanlar otamatik gunceleme koyacak wifi olan yerde parasi o zaman halk yine gps alir belki zaman ile herkes cep kullanir bunlar da ilk de bedava sonra parali der yakinda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti